PASCAL konditori åpner i Trondheim - vil du være med oss på reisen?
Pascal Drift AS
Trondheim, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Pascal konditori åpner i Trondheim og vi skal derfor bygge opp et stjernelag med medarbeidere som brenner for kvalitet
Stillingstittel
Kafémedarbeider (servering)
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, deltid 20-80%
Arbeidstid
Skift, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
8
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Send søknad til
Hva vi ser etter
Er dette deg?-
Du trives med kunder og er dyktig selger.
-
Du verdsetter kvalitet og har en lidenskap for kaffe.
-
Du har en lærevillig holdning, liker utfordringer og er løsningsorientert.
-
Du vil være stolt av merkevaren du selger.
-
Du er høflig, utadvendt, effektiv, fleksibel og serviceinnstilt.
-
Du trives i en travel hverdag og bevarer ditt gode humør selv når tempoet er høyt og oppgavene er varierte.
-
Du er selvgående, observerer hva som må gjøres og tar initiativ.
-
Du ønsker å skape et positivt arbeidsmiljø og trives med å ha det gøy på jobb.
-
Du har alltid et smil om munnen og er positiv.
-
Du snakker flytende norsk, er over 20 år og har erfaring fra service og salg.
Arbeidsoppgaver
Hva gjør en medarbeider hos Pascal Konditori?-
Du gir alltid gjestene førsteklasses service.
-
Du er ekspert på Pascals franske kaker og alt annet i sortimentet.
-
Du er en mester i å friste og selge.
-
Du kan servere ved bordene eller selge over disk
-
Du opprettholder renslighet og orden på konditoriet/kaffebaren.
-
Ved behov assisterer du med enkle oppgaver som for eksempel pakking av konfekt og macaroner.
Vi tilbyr
Et morsomt og inkluderende arbeidsmiljø med folk som er opptatt av å skape noe sammen og gjøre hverandre gode.
Full opplæring i alle rutiner og arbeidsoppgaver
En spennende og variert arbeidshverdag som du selv legger opp
Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig så er det gode utviklingsmuligheter da Pascal er et selskap i vekst.
Om bedriften
PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og er en av Norges mest kjente konditorer. Han er lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak og regnes som en av verdens beste konditorer og er innlemmet i prestisjetunge Relais Dessert International.
I 1995 åpnet han sitt første konditori i verneverdige lokaler i Tollbugata 11 i Oslo. Dette er fortsatt bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. I 1998 blir han Slottets nabo og åpner et stort konditori i Henrik Ibsens gate 36. Der samles byfolk, forretningsfolk, kunstnere, mødre og politikere for å nyte en kake og en god espresso eller spise varm lunsj. Spisestedet får daglig besøk fra slottet. I tillegg til disse stedene har Pascal også utsalg i Ullevålsveien og i Prinsens gate. Netthandel med postforsendelse og et suksessrikt pop-up konsept som besøker større byer rundt om i Norge er også en viktig del av selskapet. Pascal Drift er et solid selskap med god økonomi.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2775199
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
374b4a18-c1fa-4bfa-a249-5101083045bc