Universitetslektor i helsevitenskap (sykepleie)
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Teknologivegen 22, 2815 Gjøvik, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Universitetslektor i helsevitenskap (sykepleie)
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest mandag 5. mai
Dette er NTNU
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 43 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
Du finner mer informasjon om NTNU som arbeidsplass og søkeprosessen her.
. Video: https://youtu.be/Xt-yHCN5QS0Om stillingen
Er du en erfaren sykepleier med klinisk kompetanse som ønsker å ta neste steg i karrieren? Institutt for helsevitenskap i Gjøvik søker nå etter en engasjert universitetslektor i sykepleie.Fagenhet for sykepleie ved Institutt for helsevitenskap i Gjøvik (IHG) har ledig et 100% 1-årig vikariat med muligheter for fast ansettelse. Hos oss vil du få muligheten til å;
- Være en nøkkelperson i å forme morgendagens sykepleiere ved å undervise og veilede studenter i et inspirerende læringsmiljø.
- Arbeide i et fleksibelt og støttende arbeidsmiljø hvor det er rom for faglig utvikling.
- Stå overfor spennende og utfordrende oppgaver som vil bidra til din egen vekst og utvikling, samtidig som du gir noe tilbake til fellesskapet.
- Delta i forsknings- og utviklingsprosjekter som kan gjøre en forskjell både nasjonalt og internasjonalt.
Vi søker deg som har solid klinisk erfaring og kompetanse innen sykepleie, en sterk faglig bakgrunn og lidenskap for undervisning og veiledning. Videre leter vi etter deg som både evner til å jobbe selvstendig og i team. Det er viktig at du har interesse for faglig utvikling og innovasjon innen sykepleie.
Du vil rapportere til fagenhetsleder på fagenhet for sykepleie.
Arbeidsoppgaver
- Stillingsinnehaver vil ha et særlig ansvar for undervisning og veiledning i bachelor i sykepleie.
- Ferdighetstrening.
- Praksisoppfølging innen fagområdet sykepleie.
- Andre oppgaver som inngår i stillingen er deltagelse i administrativt arbeid, eksamensarbeid, deltagelse i studieplanarbeid, deltagelse i utviklingsprosjekt og fagutvikling ved BA i sykepleie.
Vi søker en motivert og faglig engasjert person som kan være med på å videreutvikle og styrke sykepleieutdanningen. Stillingen stiller store krav til selvstendighet, initiativ og fleksibilitet.
Kvalifikasjonskrav
Du må kvalifisere for stilling som universitetslektor innenfor fagområdet helsevitenskap (sykepleie) i henhold til krav gjengitt i §1-6 i forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger.
- Din mastergrad må fortrinnsvis være innen fagområdet helsevitenskap.
- Du må ha norsk autorisasjon som sykepleier.
- Relevant yrkeserfaring, fortrinnsvis fra primærhelsetjenesten.
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk.
I tråd med Personalreglementet for undervisnings- og forskerstillinger ved NTNU må du dokumentere relevant grunnleggende kompetanse for undervisning og veiledning på universitet- og høgskolenivå:
Dersom du ikke kan dokumentere dette, pålegges du ved en eventuell fast ansettelse, å gjennomføre et godkjent kurs i universitetspedagogikk i løpet av to år. NTNU tilbyr kvalifiserende kurs.
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring fra undervisning og veiledning av studenter.
- Erfaring med, og interesse for bruk og utvikling av digitale undervisningsformer.
- Erfaring med tverrfaglig samarbeid.
Personlige egenskaper
- Gode samarbeidsevner og evne til å arbeide på tvers av tradisjonelle faggrenser.
- Gode formidlingsevner.
- Evne til å arbeide selvstendig.
- Evne til og interesse for omstilling og videreutvikling.
Personlige og mellommenneskelige egenskaper vil bli lagt vekt på.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø.
- Åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger.
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse.
- Ansattegoder og fordeler.
Lønn og vilkår
Stillingen som Universitetslektor kode 1009 lønnes ihht statens lønnsregulativ avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra den informasjonen som du har gitt oss innen søknadsfristen. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Hvis du har hatt permisjon eller annet avbrekk i din karriere, er det viktig at dette kommer fram i søknaden din slik at utvalgskomiteen kan ta hensyn til dette og at mengden av forskningen din kan være redusert som et resultat.
Søknaden må inneholde:
- CV, attester og vitnemål.
- Redegjørelse for eventuell pedagogisk erfaring og veiledningserfaring i en pedagogisk mappe, der din utdanningsfaglige kompetanse fremstilles systematisk og samlet, jf Dokumentasjon av pedagogiske kvalifikasjoner ved søknad og ansettelse i vitenskapelig stilling.
- Publikasjoner el annet relevant forskningsarbeid, dersom du har det.
- Navn og kontaktinformasjon til tre relevante referanser.
Ved vurdering av den best kvalifiserte legger vi vekt på personlig egnethet, din motivasjon for stillingen og dine pedagogiske evner og kvalifikasjoner. Vår vurdering vil bygge på dokumentert pedagogisk materiale, fremstillingsformer i de vitenskapelige arbeider, erfaring fra undervisning og veiledning, samt pedagogisk bakgrunn av annen art. Kvalitet og bredde vil bli vurdert.
NTNU forplikter seg til å følge evalueringskriterier for forskningskvalitet i henhold til The San Francisco Declaration on Research Assessment -DORA. Dette innebærer at vi legger spesielt vekt på kvaliteten og den faglige bredden disse arbeidene dokumenterer. Vi tar også hensyn til forskningsledelse og deltakelse i forskningsprosjekter. Vi legger størst vekt på dine vitenskapelige arbeider fra de siste fem år.
Aktuelle kandidater vil bli invitert til prøveundervisning og intervju.
Generell informasjon
Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning. NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Wenche Bergseth Bogsti, e-post wenche.bogsti@ntnu.no. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med Hanne Eng, e-post: hanne.eng@ntnu.no
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon.
Søknadsfrist: 05.05.2025Om bedriften
NTNU - kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Fakultet for medisin og helsevitenskap
Fakultet for medisin og helsevitenskap (MH) er et av NTNUs største fakultet med ca. 1800 ansatte fordelt på 1300 årsverk. Fakultetets hovedvirksomhet er utdanning og forskningsvirksomhet.
Institutt for helsevitenskap i Gjøvik
Institutt for helsevitenskap i Gjøvik består av ca.120 ansatte, faglig fordelt på tre enheter; Fagenhet for sykepleie, Fagenhet for paramedisin og avansert klinisk sykepleie og Fagenhet for helse, teknologi og samfunn. I tillegg har instituttet tre sentre; Senter for omsorgsforskning, øst, Senter for simulering og pasientsikkerhet og biomedisinsk forskningslaboratorium.
Instituttet bidrar med forskning og utdanning til framtidsrettede helse- og omsorgstjenester av høy kvalitet som realiserer NTNUs visjon "Kunnskap for en bedre verden".
Sektor
Offentlig
Nettsted