Scandic Holmenkollen Park Hotel
Scandic Hotels Norge
Holmenkollen, Oslo, Norge, 0787 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Engelsk eller norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 8. august
Mat og drikke er en viktig del av hotelloppholdet, og hver dag samles våre kjøkkenkollegaer for å hjelpe hverandre til å skape de gode matopplevelser. Sous sjefens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet i a la carte restauranten, Bistro Holmenlollen.
Dette inkluderer blant annet:
• Personalansvar, herunder rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere
• Ansvar for den daglige drift av Bistro og de avgjørelser som fattes
• Ansvaret for kjøkkenets kvalitet, herunder opplæring og oppfølging av kvalitetsstandarder.
• Ansvar for IK-mat, renhold og sikkerhet
• Menyutvikling og innkjøp iht Scandic leverandørpolicy
• Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
• Følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering
• Bidra til å redusere matsvinn
• Etterse at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges
Dine kvalifikasjoner som vi ønsker oss:• Erfaring fra lignende stilling.
• Fagbrev som kokk
• Ledererfaring
• Må kunne minst ett skandinavisk språk flytende og engelsk.
• God økonomiforståelse
Vi ser etter deg som er en erfaren og trygg leder, som evner å motivere og inspirere våre ansatte. Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene. Du er serviceinnstilt og trives i vertskapsrollen. Du er opptatt av resultater og tenker økonomi i alle ledd. Du er faglig dyktig og er opptatt av å levere høy kvalitet.
For den rette personen, tilbyr vi på Scandic Holmenkollen Park en spennende og varierende stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du vil få anledning til å jobbe selvstendig, men også i et godt team. Sous sjefen rapporterer til Executive kjøkkensjef og assisterende kjøkkensjef.
Vi verdsetter mangfold og inkludering på arbeidsplassen vår og er interessert i å lære mer om dine behov og eventuelle tilrettelegginger som kan støtte deg i å lykkes i denne rollen. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av funksjonsnivå eller bakgrunn.
Om bedriften
Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 280 hoteller i 6 land, hvorav over 85 av disse ligger i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet, å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljø, samfunnsansvar og tilgjengelighet.
DO YOU SHARE OUR VALUES?
BE A PRO - GROW IN YOUR ROLE AND THE ORGANISATION
You are empowered to go in your desired direction, whichever that might be.
BE YOU - AMONG FRIENDS
You can be yourself at Scandic, that’s how we are able to give that genuine personal service to our guests. We don’t always know what challenges we will face during the day, but we will solve them together.
BE CARING - FOR THE BENEFIT OF TOMORROW
We will challenge you to take initiatives to accelerate the positive change for earth and build this and future generations as a whole.
BE BOLD - MAKE YOUR ACTIONS MATTER
You are trusted to step out of your comfort zone and make a difference. We have the muscles to make use of great initiatives.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2ae8eb97-e5da-42b0-ab37-f0c2c5ae0721
- Hentet fra
FINN
- Referanse
414488292