Kokk / kjøkkenmedarbeider
Fønix
Skolmar 12, 3232 Sandefjord
Om jobben
Stillingstittel
Kokk
Oppstart
1. februar 2023
Antall stillinger
1
Denne stillingen er organisert i forretningsområdet varig tilrettelagt arbeid (VTA)/lærekandidater der ansatte med behov for varig tilrettelegging i arbeidet veiledes av trygge og erfarne fagfolk som produserer produkter og tjenester innen catering, logistikk og vaskeri under merkenavnet Tangent. Vi tilbyr også opplæring for elever i videregående skole med behov for tilrettelagt yrkesfaglig opplæring.
I Fønix arbeider vi etter visjonen LIVSGLEDE GJENNOM ARBEID og vi har en grunnleggende tro på at arbeid er den viktigste enkeltfaktoren for livskvalitet. Gjennom våre verdier RAUS, FLEKSIBEL, KOMPETENT og MÅLRETTET er vårt hovedfokus å få mennesker ut i jobb eller utdanning.
Søknader behandles fortløpende.
Arbeidsoppgaver
Behandle råvarer og bidra med ideer til utvikling av retter og menyer
Tilrettelegge og gjennomføre produksjonsprosesser, fordele oppgaver og ressurser
Tilberede kald og varm mat etter resepter
Utkjøring/leveranse
Vask og renhold av kjøkkenet
Kvalifikasjoner
Matfaglig kompetanse og interesseGod hygienekunnskap og kjennskap til HMS
Gjerne erfaring med spesialkost
Førerkort
Personlige egenskaper
Personlige egenskaper:
Glad i å lage mat
Kreativ og initiativrik
Gode samarbeidsevner
Entusiastisk og inkluderende stemningsskaper
Løsningsorientert og ryddig
Trives med en aktiv og variert arbeidsdag
Vi tilbyr
I Fønix får du en meningsfull arbeidshverdag der du gjør en forskjell for mennesker. Du får samarbeide med et kompetent i et faglig sterkt arbeidsmiljø der folk brenner for samfunnsoppdraget.Kontaktinformasjon
Turid Henriksen, Avdelingsleder Tangent/Nauen, 41 46 36 58Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver: FønixReferansenr.: 4607952521
Stillingsprosent: 100%
Vikariat
Startdato: 01.02.2023
Sluttdato: 30.06.2023
Søknadsfrist: 29.01.2023
Om bedriften
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2232866
- Hentet fra
talentech
- Referanse
55ea29678668447c8acb66520b36e817