Soussjef
MANDAL HOTEL AS
c/o Lotte Fredriksen, Sandskargata 33, 4515 Mandal
Om jobben
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Skift, dagtid og kveld, alle dager
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest i dag
Send søknad til
Om oss
Mandal Hotel, Norges sørligste hotell siden åpning i mai 2019, ligger sentralt ved Mandalselva. Vi driver restaurantene Anker og SYD, á la carte, Italiensk pizza, lunsj, frokost og kreative arrangementer.
Jobbe tett med kjøkkensjef daglig drift av kjøkkenet – fra frokost, restaurant, til selskaper og events
Utvikle og kvalitetssikre menyer i samarbeid med Kjøkkensjef og F&B Manager
Kostkontroll, innkjøp, lagerstyring og budsjettoppfølging
Ivareta IK-Mat og HMS-krav i samarbeid med Kjøkkensjef
Har erfaring som kokk
Har lederegenskaper og økonomisk forståelse for kjøkken
Har fagbrev som kokk og kjenner IK-Mat
Snakker godt norsk/engelsk
Bor eller vil flytte til Sørlandet
Fast ansettelse 100% stilling
Konkurransedyktige betingelser og faglig utvikling
Kreativt miljø med dyktige kolleger
Varierte arbeidsoppgaver – frokostservering, à la carte, selskaper og events
Send CV og kort søknad anker@mandalhotel.no.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
27564019-430b-4e65-b5fd-4aeb2ed4e6c8
- Hentet fra
DIR
- Referanse
27564019-430b-4e65-b5fd-4aeb2ed4e6c8