Lidenskap for sjømat? Fish Me søker Kokker til sesongen 2025!
FISH ME FISKETORGET AS
Strandkaien 3, 5013 Bergen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk
Type ansettelse
Sesong, deltid
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
4
Fish Me er et helhetlig matkonsept for uforglemmelige matopplevelser. Helt siden 1200-tallet har Fisketorget vært en av de viktigste stedene for handel mellom fiskere, bønder og Bergens innbyggere. Med et yrende folkeliv, nydelig utsikt over Vågen og gode lokale råvarer, ligger alt til rette for at det skal fortsette slik også i fremtiden.
Nå søker vi dyktige kokker til vårt kjøkken for sesongen 2025 (april - oktober).
Stillingstittel: Kokk
Stillingsprosent: 50 - 100 %
Arbeidstid: Dag, kveld og helg
Oppstart: 01. april 2025 (eller etter avtale)
Hva vil det si å være Kokk hos Fish Me i sesongen?Som kokk hos Fish Me, vil du få muligheten til å jobbe med fersk sjømat og lokale råvarer i et hektisk og inspirerende miljø. Du blir en viktig del av kjøkkenteamet, og sammen med de andre kokkene vil du bidra til at våre gjester får fantastiske matopplevelser. Du vil også være med på å utvikle våre menyer og sørge for at kvaliteten på maten holder høy standard gjennom hele sesongen.
Dine arbeidsoppgaver vil blant annet inkludere:- Tilberedning av retter med fokus på fersk sjømat og lokale råvarer.
- Ansvar for å opprettholde høye standarder for kvalitet, hygiene og mattrygghet.
- Bidra til utvikling av menyer og konsepter, med vekt på kreativitet og bærekraft.
- Lagerstyring og bestilling av råvarer i samarbeid med kjøkkensjef.
Fish Me tilbyr et inkluderende og internasjonalt arbeidsmiljø med gode kollegaer og en flott beliggenhet midt i Bergen sentrum. Som sesongkokk hos oss får du muligheten til å jobbe i en spennende bedrift og utvikle deg innen gastronomi.
Vi tilbyr:
- En spennende og utfordrende rolle
- Konkurransedyktige betingelser.
- Et internasjonalt og inkluderende arbeidsmiljø hvor kvalitet og samarbeid står i fokus.
- Mulighet for utvikling innen gastronomi.
- En unik arbeidsplass i hjerte av Bergen med flott utsikt over Vågen.
Vi søker en engasjert og faglig dyktig kokk med kjærlighet for sjømat. Du er en positiv lagspiller som trives med ansvar og høyt tempo, og som er klar for å jobbe gjennom en intensiv og spennende sesong. Vi tror at du som søker:
- Har utdannelse innen kokkefaget og gjerne erfaring fra kjøkken i høyt tempo.
- Har et øye for detaljer og jobber strukturert for å levere kvalitet.
- Er fleksibel og løsningsorientert, og klar for å jobbe skift (dag, kveld og helg).
- Behersker norsk eller engelsk godt -- andre språkkunnskaper er et pluss.
- Erfaring fra sushi er en fordel
For den rette kandidaten vil det være mulighet for fast stilling etter sesongen. Vi ser etter engasjerte kokker som ønsker å bli en del av vårt team på lang sikt.
Er du en kreativ kokk som elsker sjømat og ønsker å bidra til fantastiske matopplevelser i Bergen? Da vil vi gjerne høre fra deg!Om bedriften
Fish Me er både en fiskehandler, sjømatrestaurant, sushi, bakeri og bar. Med andre ord, Fish Me er et helhetlig matkonsept som tilrettelegger for uforglemmelige matopplevelser.
Sektor
Privat
Nettsted