Vil du planlegge bryllup og selskaper i Oslos vakreste omgivelser?
Ekeberg Restauranten
0193 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Arrangements- og bookingsmedarbeider
Type ansettelse
Fast, deltid
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 23. mai
Vi søker en strukturert og engasjert person til en fast 50 % stilling som arrangements- og bookingmedarbeider, med oppstart, 1. august.
Du vil ha ansvar for å planlegging og gjennomføring av bryllup og selskaper, som inkluderer håndtering av kundehenvendelser.
I denne rollen må du være kreativ, løsningsorientert og ha høy gjennomføringsevne. Du må kunne planlegge og holde oversikt over mange detaljer samtidig, og ha en selvstendig og fleksibel arbeidsstil. Gode samarbeidsevner og evnen til å bygge tillit og relasjoner er avgjørende.
Stillingen innebærer å:
- Selge, booke og detaljplanlegge arrangementer ved Ekebergrestauranten og Karlsborg Spiseforretning
- Sikre god informasjonsflyt til kjøkken og serveringsteam
- Tilrettelegge for sømløs drift og enestående gjesteopplevelser
- Bistå med teknisk oppfølging i selskapslokalene
- Ha en tett dialog med kundene gjennom hele prosessen
Mat- og vinkunnskap er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter deg som har:
- Sterkt detaljfokus og høy grad av nøyaktighet
- Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk.
- Utadvendt personlighet og erfaring med gjestehåndtering
- En hands-on arbeidsstil og evne til å jobbe praktisk
- Teknisk interesse -- du er komfortabel med å veilede i bruk av AV-utstyr
- Fleksibilitet og en løsningsorientert tilnærming
- En fast 50 % stilling
- Varierte arbeidstider og spennende oppgaver
- Opplæring i alle våre systemer
- Gode utviklingsmuligheter
- Konkurransedyktige betingelser
Om bedriften
Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsen, den ligger godt synlig over Bjørvika, Sørenga, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, og mange av øyene, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i.
Huset har en bar/lounge, konferanse- og møteromsfasiliteter, selskaps- og bryllupslokaler, og en praktfull fine dining veranda i andre etasje. Visjonen til Ekebergrestauranten er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, og målet er å tilføre maten og lokalene «det lille ekstra».
Sektor
Privat