Vi søker nå deltids og heltids ansatt med oppstart nå og til sommeren!
SSP Norway
Stjørdal, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Servicemedarbeider og produkjsonsmedarbeider
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
40
Søk på jobben
Søk senest onsdag 26. februar
SSP står for store deler av matserveringen på flyplasser og flycatering i Norge, og nå ser vi etter nye medarbeidere i ulik stillingsprosent til de ulike avdelingen våre på Trondheim Lufthavn. Ved å jobbe hos oss vil du være en del av et dynamisk miljø hvor ingen dag er lik. Du vil møte kunder som er på reisefot både i jobb- og privatsammenheng, og du må være flink til å tilpasse deg hver enkelt kunde.
Arbeidsoppgavene vil være varierte, og vi trenger ansatte med høy arbeidsmoral, god forståelse og utførelse av kundeservice samt godt humør som smitter over på både kunder og kolleger. Vi trenger deg som ønsker å betjene kunder, servere og håndtere enkel matproduksjon. Kanskje er det et av feltene som frister mest for deg, eller kanskje ønsker du å gjøre litt av alt?
- Herfra: Servering av lokal mat samt enkle og friske retter
- **Ritazza:**Kaffe etter eget ønske, samt smoothies, juice og småretter/bakverk
- Haven: Vårt egenutviklede merke som tilbyr et deilig utvalg av sunne alternativer og økologisk kaffe. Hos oss finner du friske smoothies, smakfulle salater og energirike bowls
- O'Learys: Flyplassens sportsbar som tilbyr god mat og drikke sammen med gode sportsopplevelser (søker både servicemedarbeider, kokk, og bartendere)
- Point: Kiosk konseptet vårt, der det blir solgt tradisjonelle kioskvarer og enkle og raske måltidsløsninger
- Flycatering: produksjon av flymat
**Arbeidsoppgaver (**vil variere etter avdeling)
- Kundeservice og salg av mat og drikkevarer
- Kassebetjening
- Bordservering i våre restauranter
- Barista
- Alt fra enkel matproduksjon som tilberedning av bagetter til betjening av grill/varmtkjøkken. Tidligere erfaring er en fordel
- Du må kunne kommunisere godt på ett av de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk
- Ved å jobbe på en flyplass vil du bli en del av ulike turnusordninger. Våre åpningstider er mellom 04.30 og 23:00 syv dager i uken, så du må være tilgjengelig for å jobbe i dette tidsrommet
- På grunn av sikkerhetsreglene på flyplassen, kreves det at alle ansatte har plettfri vandel og har jobbet sammenhengende i Norge eller et annet EØS-land de siste 5 årene.
- Karrieremuligheter internt i et stort og internasjonalt selskap.
- Rabatt på flytog og flybuss.
- Rabatter på våre utsalgssteder for deg og ditt reisefølge.
- Interne konkurranser med morsomme premier
- En arbeidsplass hvor ingen dager er like.
Om bedriften
Om arbeidsgiveren
SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkekonsepter på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 38 land.I Norge opererer SSP innenfor tre forretningsområder; drift av restauranter, kafeer, kiosker og lounger tilknyttet 15 flyplasser og 2 togstasjoner, drift av kafeer på alle regionaltog, samt flycatering. I Norge har SSP en omsetning på ca. 2 mrd, vi drifter over 30 ulike konsepter/ brands, og jobber hver dag for at vi skal være den beste delen av reisen for våre kunder. Vi driver ca 100 utsalgssteder og noen av våre mest kjente merker er Point, Fjøla, Ritazza og Herfra, mens O'Learys, Jamies Italien, Starbucks, Samson og Yo! Sushi er noen av våre franchise brands.I tillegg drifter vi egne restauranter og kiosker på Island/ Keflavik.
Sektor
Privat