Koordinator i HUNT5 - prosjektet
NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forskningsveien 2, 7600 Levanger, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Koordinator i HUNT5 - prosjektet
Type ansettelse
Prosjekt, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest onsdag 6. august
Dette er NTNU
NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 43 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
. Video: https://youtu.be/Xt-yHCN5QS0Om stillingen
HUNT skal snart ut på ny runde med helseundersøkelse i Trøndelag! Dette er jobben for deg som søker nye utfordringer, kunnskap og liker prosjektarbeid!
Det lyses ut en 5-årig prosjektstilling lønnet som rådgiver (1434) i 100 % stilling med snarlig tiltredelse. Stillingen er administrativt tilknyttet HUNT forskningssenter, Institutt for Samfunnsmedisin (ISM) ved NTNU, og innehaver av stillingen vil få ansvaret som koordinator for den femte helseundersøkelsen i Trøndelag (HUNT5). Arbeidssted vil være ved HUNT forskningssenter i Levanger. Reising ut i alle kommuner i nordlige deler av Trøndelag må påregnes.
Nærmeste leder er Daglig leder ved HUNT forskningssenter.
HUNT forskningssenter har som en del av ISM ca. 50 ansatte og driver Helseundersøkelsen i Trøndelag (HUNT). Aktiviteten omfatter forskning, datainnsamling, kvalitetssikring av data, utvikling og drift av HUNT databank og biobank, forvaltning av HUNT-data og anvendt samfunnsmedisin.
HUNT5 starter høsten 2028, og planleggingen er godt i gang. Omtrent 110 000 personer vil bli invitert fra nord i Trøndelag fylke, og alle deltagere får tilbud om å fylle ut spørreskjema og å møte ved en feltstasjon for en enkel helseundersøkelse.
Vi er på utkikk etter en person som vil ha som hovedoppgave å koordinere arbeidet i HUNT5, i samarbeid med faglig prosjektleder i HUNT5 og øvrige prosjektledelse ved forskningssenteret. Arbeidet kan deles i to faser, en forberedende fase (2026-2027) og en gjennomføringsfase (2028- 2030). Koordinatoren vil måtte påregne reisevirksomhet i fylket hvor ulike grupper, lag og institusjoner skal oppsøkes.
Det er viktig at den som ansettes er initiativrik og analytisk, samt har god evne til å kommunisere og engasjere ulike lag av befolkningen.
Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgaver i forberedende fase (2026 - 2027):
- Sikre framdriften
- Samarbeide tett med operativ ledergruppe
- Utarbeide plan for implementering og markedsføring
- Delta på møter og profilere HUNT5
- Gjennomføre møter i kommunene og med fylkeskommunen og innlede gode samarbeid
- Mediekontakt
- Logistikk og bemanning
Arbeidsoppgaver i gjennomføringsfasen (2028 – 2030):
- Ansvarlig for kjøreplan
- Organisere opplæring
- Koordinere feltarbeidet og samarbeidet med feltstasjonene
- Samarbeide med kommunene om å sikre godt oppmøte blant befolkningen
Kvalifikasjonskrav
- Relevant utdanning innen kommunikasjon, samfunnsvitenskap eller helsefag fra universitet eller høyskole, minimum tilsvarende bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere for utdanningskravet.
- Erfaring fra organisasjonsledelse og/eller prosjektledelse i form av koordinering/samhandling av tverrfaglige oppgaver og ressurser, og gjerne på kommunenivå
- Erfaring fra nettverksbygging
- Erfaring fra kommunikasjonsarbeid ut i media, med politikere og ut på befolkningsnivå
- Søker må beherske norsk flytende, og ha gode engelskkunnskaper
- Sertifikat og egen bil som kan benyttes i jobbsammenheng
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring fra deltager- og mobiliseringsarbeid innen tilsvarende befolkningsundersøkelser, TV-aksjoner, innsamlingsaksjoner, kampanjearbeid m.fl.
- Interesse for og erfaring fra forskningsformidling
Personlige egenskaper
- Fleksibel og løsningsorientert
- Utadvendt og positiv
- Takler godt å ha mange baller i lufta samtidig
- Mulighet til å reise en del nord i fylket
- Blikk for profilering og arbeid opp mot media
- Gode samarbeidsevner
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
- Åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår
I stillingen som rådgiver kode 1434 vil du lønnes avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
- Søknadsbrev som beskriver din motivasjon og kvalifikasjoner for stillingen
- CV, attester og vitnemål
- navn og adresse til tre relevante referanser
Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Beskrivelse av hvilken dokumentasjon som er nødvendig finner du her. Dersom du allerede har en uttalelse fra HK-dir, er det fint om du legger ved den også.
Generell informasjon
Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning.
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med daglig leder ved HUNT, Marit Næss, tlf. 97710089, e-post marit.nass@ntnu.no. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med Seniorrådgiver HR Katrine Kavli Smith, e-post: katrine.k.smith@ntnu.no
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon
Søknadsfrist: 06.08.2025
HUNT Forskningssenter
HUNT forskningssenter driver Helseundersøkelsen i Trøndelag, som innbefatter datainnsamlinger, dataforvaltning, helsestatistikkutvikling og drift av databank, biobank, datasenter og forskning.
Om bedriften
NTNU - kunnskap for en bedre verden
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Fakultet for medisin og helsevitenskap
Fakultet for medisin og helsevitenskap (MH) er et av NTNUs største fakultet med ca. 1800 ansatte fordelt på 1300 årsverk. Fakultetets hovedvirksomhet er utdanning og forskningsvirksomhet, i tett integrasjon med St. Olavs hospital.
Institutt for samfunnsmedisin og sykepleie
Institutt for samfunnsmedisin og sykepleie (ISM) er ansvarlig for forskning, undervisning, innovasjon og formidling i samfunnsmedisin, sykepleie, primærhelsetjeneste og folkehelse.Instituttets virksomhet innen både forskning og utdanning er særlig rettet mot primærhelsetjenestens behov. ISM er ett av åtte institutter ved Fakultet for medisin og helsevitenskap, og har rundt 360 ansatte i faste og midlertidige stillinger.
Sektor
Offentlig
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
1f88d029-0669-44e6-8aa2-dd0a54940649
- Hentet fra
jobbnorge
- Referanse
10255046