AiSuma søker Kjøkkensjef
AiSuma
Kjøpsmannsgata 57, 7014 Trondheim, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, kveld og dagtid, ukedager og lørdag
Arbeidsspråk
Norsk eller skandinavisk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest søndag 30. november
Send søknad til
Om stillingen:
Som kjøkkensjef hos AiSuma får du ansvar for den daglige driften av kjøkkenet. Du blir en nøkkelperson i videreutviklingen av både meny og team, og vil jobbe tett med daglig leder og konsernkjøkkensjef. Rollen kombinerer ledelse, drift og matfaglig utvikling, og passer for deg som ønsker å være med å forme kjøkkenet videre.
Vi er en godkjent lærebedrift, og det ligger i stillingen at du som kjøkkensjef har også ansvar for opplæring og oppfølging av kokkelærlinger.
Arbeidsoppgaver-
Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet
-
Bemanning og planlegging av vaktlister
-
Rekruttering og opplæring av kjøkkenpersonell
-
Oppfølging av daglige rutiner innen HMS/IK-mat
-
Ansvar for varekjøp og varetelling
-
Kvalitetssikring av produksjon og service
-
Bidra i den daglige produksjonen
-
Utvikling av menyer i samarbeid med konsernkjøkkensjef og daglig leder
-
Aktivt arbeide for å redusere matsvinn
-
Fagbrev som kokk og minimum 5 års erfaring
-
Ledererfaring, gjerne som soussjef eller kjøkkensjef
-
Erfaring med oppfølging av kokkelærlinger og kjennskap til opplæringsplan
-
Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, eller annet skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig
Personlige egenskaper
Vi søker deg som er:
-
Serviceinnstilt og brenner for faget
-
Resultatbevisst, løsningsorientert og fleksibel
-
God på kommunikasjon, både skriftlig og muntlig
-
En motiverende og inspirerende leder
-
Strukturert, ryddig og glad i å jobbe i et hektisk miljø
-
Vi holder åpent mandag--lørdag kl. 16:00--22:00
-
Stengt i påske (1 uke), jul (1 uke) og juli (3 uker)
Tiltredelse: etter avtale
Tiltredelse
Etter avtale. Stillingen er ledig for omgående ansettelse, og søkere vurderes fortløpende. Merk at kun kandidater med minimum 5 års erfaring som kokk vil bli kontaktet. Aktuelle kandidater inviteres først til intervju og deretter til en praktisk prøvejobb.
Se menyen vår på: www.aisuma.no
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Om AiSuma
AiSuma ligger i et av Trondheims eldste bryggehus ved Nidelven og byr på et internasjonalt kjøkken med ekstra fokus på kjøtt, grill og barbecue -- og sjømat. Vi kombinerer lokale råvarer med internasjonal kvalitet, og vår filosofi er enkel: røff, smakfull mat laget med lidenskap.
Vår vinprofil er skreddersydd for kjøttet vi serverer, med hovedvekt på røde viner fra Piemonte, Toscana og Rhône. Atmosfæren er uformell, levende og gjestefokusert -- hos oss handler alt om kvalitet, gode smaker og gjester som føler seg ivaretatt.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
1ea00af1-e737-4317-b2a7-3d6ab4347443
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
1ea00af1-e737-4317-b2a7-3d6ab4347443