Kombinasjonsstilling som høgskolelærer/høgskolelektor, deltid
Høgskolen i Østfold
B R A veien 4, 1757 Halden
Om jobben
Stillingstittel
Kombinasjonsstilling grunnskolelærerutdanningen deltid 20%
Type ansettelse
Åremål, deltid 20%
Arbeidsspråk
Norsk eller skandinavisk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest mandag 28. april
Om stillingen
Ved Fakultet for lærerutdanninger og språk, lyses det ut en 20% midlertidig kombinasjonsstilling som høgskolelærer/høgskolelektor.
Vi søker deg som ønsker å kombinere din nåværende stilling i skolen med en spennende stilling i høyere utdanning. Ansettelsen er en åremålsstilling på 5 år og knyttes opp mot Lærerutdanningsskoleprosjektet (LUS) og grunnskolelærerutdanningen. Arbeidet vil foregå i et tett samarbeid med trinnkoordinatorene tilknyttet studieprogrammet.
Høgskolens studietilbud er organisert ved våre to studiesteder i Halden og Fredrikstad. Ditt hovedarbeidssted vil for tiden være i Halden, men det kan bli aktuelt med tilstedeværelse på begge studiesteder.
Arbeidsoppgaver
Dine ansvars- og arbeidsområder vil i hovedsak være å
- bidra til å styrke praksisopplæringen i lærerutdanningene
- bidra til å styrke høgskolens samarbeid med praksisfeltet
- bidra i studentenes utvikling av profesjonskompetanse
- bidra til økt praksisrelevans i lærerutdanningene
Kvalifikasjonskrav
For ansettelse i stillingen må du ha
- godkjent lærerutdanning
- en lærerstilling i den norske skolen
- bred oppdatert undervisningserfaring fra grunnskolen
- god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk eller annet skandinavisk språk
I tillegg vektlegger vi
- erfaring som veileder for studenter i praksis
- erfaring fra arbeid med utviklingsarbeid i skolen
- erfaring med arbeid i tilsvarende stilling
- relevant mastergrad for grunnskolelærerutdanning
Personlige egenskaper
- vilje og evne til å bidra til stimulerende fagmiljø
- god evne til å motivere og legge til rette for studenters læringsarbeid
- gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
- evne til å arbeide selvstendig og ta initiativ til utvikling av egen rolle
Det er mange gode grunner til å jobbe hos oss
- Et sterkt fagmiljø med engasjerte studenter og dyktige kollegaer
- Et positivt og utviklende arbeidsmiljø med muligheter for kompetanseutveksling og samarbeid
- Et aktivt sosialt og faglig miljø
- God tilrettelegging og faglige utviklingsmuligheter
- Parkering med lademuligheter for elbil. Reiser du med tog kan du benytte gratis taxitilbud til campus Halden
- Sosiale arrangement og sosiale tiltak. Vi har for eksempel treningstilbud, filmklubb, afterwork samlinger mm.
- Gode forsikringsordninger, pensjons-, og lånemuligheter med gunstige renter og vilkår gjennom Statens Pensjonskasse
- Stillingen lønnes som høgskolelektor kr. 650 000 - 750 000 eller høgskolelærer kr. 560 000 - 650 000. Kode- og lønnsinnplassering avhenger av kompetanse, erfaring og en markedsmessig vurdering.
Dette er høgskolen i Østfold
Kjernen i høgskolens virksomhet er å tilby og utvikle forskningsbasert kunnskap med samfunnet - for framtida og gi studenter tilgang til fremragende samfunnsrelevante og profesjonsrettede studier. Vi har en bred studieportefølje som spenner fra profesjonsutdanninger til kunstutdanninger, fra bachelor- til ph.d.-nivå. Kjernen i høgskolens virksomhet er å gi studenter tilgang til fremragende, samfunnsrelevante og profesjonsrettede studier og forskning. Vi har en bred studieportefølje som spenner fra profesjonsutdanninger til kunstutdanninger, fra bachelor- til ph.d nivå. Høgskolen er lokalisert med studiesteder i Fredrikstad og Halden.
Høgskolens fagmiljøer er organisert i tre større fakultet: Fakultet for helse, velferd og organisasjon, Fakultet for lærerutdanninger og språk, og Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi. I tillegg har vi Akademi for Scenekunst.
På høgskolen jobber det ca. 730 ansatte og vi har ca. 7500 studenter.
Innsending av søknad
Du sender inn søknaden din via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge. All vedlagt dokumentasjon skal være på norsk, skandinavisk eller engelsk.
Beskriv dine kjerneområder innen undervisning og forsknings- og utviklingsarbeid som er relevant for stillingen. I tillegg må du legge ved
- CV
- dokumentasjon på praktisk-pedagogisk kompetanse
- relevante attester og vitnemål
Andre opplysninger
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.
Inkludering og mangfold er en styrke. Høgskolen jobber for å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver.
Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!
- Programleder GLU, Lin Ramberg, e-post: lin.e.ramberg@hiof.no, tlf: +4769608102
- HR Partner, Birgitte Nyborg, e-post:birgitte.nyborg@hiof.no
Kontaktpersoner for stillingen
Om bedriften
Gjennom utdanninger, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid av nasjonal og internasjonal kvalitet og relevans, og gjennom vårt bidrag i offentlig ordskifte og kunnskapsformidling, skaper vi et bedre og bærekraftig samfunn. Vi skal ha internasjonalt engasjement, samtidig som vi styrker vår synlighet i og vårt fokus på nærsamfunnet. Gjennom samhandling og dialog med regionalt nærings- og samfunnsliv tar vi en aktiv rolle som samfunnsutvikler. Vi søker deg som brenner for faget ditt og som vil være med å utvikle Høgskolen i Østfold og ønsker å bygge en attraktiv, kompetent og utviklingsorientert høgskole.
Bli en av oss!
«Det digitale samfunn» er et av våre to satsingsområder innenfor forskning og her belyser vi samspillet mellom digitalisering og samfunn fra ulike teoretiske perspektiver, samtidig som vi ønsker å bidra til utvikling av teknologi på en ansvarlig måte.
Vårt andre hovedsatsingsområde er «Språk i opplæringen» som skal styrke samarbeid på tvers av språkfagene og skape forutsetninger for et mangesidig forsknings- og undervisningsmiljø som står sterkt både nasjonalt og internasjonalt. Satsingen skal bidra til å posisjonere oss som landets ledende språkfaglige miljø.
Sektor
Offentlig
Nettsted