Ekstrahjelp ved Mathallen
Oppdal Smak & Behag
Ola Setroms veg 38, 7340 Oppdal
Om jobben
Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Annet, deltid 0%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Antall stillinger
2
Ved Mathallen har vi jevnlig behov for ekstrahjelp og noen ganger leder det til fast engasjement. Vi søker medarbeidere som ikke er redd for å jobbe og som er nysgjerrig på mat. Vi har størst behov på helg/ferier.
Om ossOppdal Smak & Behag består i dag av et lokalmatutsalg, delikatesse og et pølsemakeri hvor vi lager Hannes pølser. Det er uten tvil det mest eksperimentelle pølsemakeriet i Norge! Vi tilbyr også catering og mat til arrangement. Til arrangement griller vi aller helst våre egne pølser. I tillegg deler vi lokale med Bakeriet SPRØ og Gulating Ølutsalg og vi hjelper hverandre når det trengs. Som en liten produksjonsvirksomhet med mye kundekontakt er vi nokså forskjellige fra andre matvirksomheter som det være seg restauranter, kaféer eller ferskvaredisker. Spør gjerne ekstrahjelpen vår som på kort tid fikk kløyvd mest parmesan i landet!
Om degSom ekstrahjelp vil vi gi deg nødvendig opplæring. Om du har relevant erfaring med mat er det en fordel. Vi søker deg som alltid gjør ditt beste, velger å se det positive i enhver situasjon og er innstilt på å jobbe når du er på jobb!
Kvalifikasjoner og egenskaperErfaring fra relevant virksomhet kan være en fordel, men er ikke et krav.
Ønske å gi god kundeservice og være nysgjerrig på smak og mat.
Glad i dialog med kunder.
Språk: Norsk (eventuelt Svensk/Dansk), Engelsk er en fordel
Referanse: Fordel, ikke krav.
Lønn: Etter avtale
Hva har vi av jobber?Hovedsaklig på dagtid (uke/helg), i blant muligheter for kveldsarbeid. Arbeidstiden er varierende og du må kunne jobbe helg/ferie. Arbeidet kan være både i våre loklaer og ved andre steder vi produserer, serverer eller leverer mat.
Hvem er vi?Oppdal Smak & Behag ble etablert 19. juni 2015 av Oppdal Spekemat. I januar 2017 ble det tatt over av Hanne Munkvold og Bakeriet SPRØ. Hanne er utdannet butikkslakter med praksis i Spania og arbeidserfaring fra ferskvare i Trondheim og Oppdal. Hun elsker å eksperimentere med pølser.
Om bedriften
Oppdal Smak & Behag består i dag av et lokalmatutsalg, delikatesse og et pølsemakeri hvor vi lager Hannes pølser. Det er uten tvil det mest eksperimentelle pølsemakeriet i Norge! Vi tilbyr også catering og mat til arrangement. Til arrangement griller vi aller helst våre egne pølser. I tillegg deler vi lokale med Bakeriet SPRØ og Gulating Ølutsalg. Som en liten produksjonsvirksomhet med mye kundekontakt er vi nokså forskjellige fra andre matvirksomheter som det være seg restauranter, kaféer eller ferskvaredisker. Spør gjerne ekstrahjelpen vår som på kort tid fikk kløyvd mest parmesan i landet!
Sektor
Ikke oppgitt
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
1625732
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
1d198ad4-34d2-4c27-91cc-7431c7b2aaf3