Vi ønsker å forsterke teamet vårt og søker etter deg som brenner for matfaget!
Stiftinga Sogndal Folkehøgskule
Helgheimsvegen 9, 6856 Sogndal, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Vi søker etter kokk til et 50-100% vikariat med gode muligheter for fast ansettelse.
Stillingstittel
Kokk
Oppstart
18. august 2025
Type ansettelse
Vikariat, heltid 100% og deltid 50-99%
Arbeidstid
Vakt, dagtid, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk, engelsk eller skandinavisk
Antall stillinger
1
Hva vi ser etter
For å trives i jobben bør du være:
-
glad i å lage mat etter jord til bord filosofien
-
Lage vanvittig god mat!
-
være strukturert i jobben i et sosialt arbeidsmiljø
-
trives med å jobbe i et lite team som inngår i et større arbeidsfellesskap
-
kreativ og løsningorientert
-
en relasjonsbygger og ha godt humør
-
være punktlig og endringsvillig
-
bidra inn i fellesprosjekt når hverdagen varierer fra det vanlige
-
trives med å ha unge voksne rundt seg
Arbeidsoppgaver
-
IKMat og HACCP
-
lage spesialkost og følge opp ulike dietter
-
daglig renhold knyttet til kjøkken
-
ulanlegging av måltid med kjøkkenleder
-
utvikle kjøkkenet etter skolens bærekraftige profil
-
opplæring av elever
-
varierte arbeidsoppgaver kan tilkomme om sommeren
Vi tilbyr
-
En givende og spennende stilling med fleksibilitet, frihet og varierte arbeidsoppgaver
-
Gunstige arbeidstider og minimalt med overtid
-
Gjennomsnittsberegning, med fri de fleste skoleferier.
-
En arbeidsplass med stort engasjement for kjøkkenet, både hos elever og ansatte.
-
Gode jobbfasiliteter i kjøkken fra 2021
-
Lønn etter avtale og medlemskap i Statens Pensjonskasse
-
Fleksibilitet og muligheter for å påvirke egen arbeidshverdag.
Om bedriften
Sogndal folkehøgskule er en frilynt folkehøgskole i bygda Sogndal og har kapasitet til 110 elever.
Kjøkkenet vårt har de siste årene vært en av pilotskolene i Bærekraftig mat i folkehøgskolene i samarbeid med Fremtiden i Våre Hender. I 2021 vant Sogndal FHS bærekraftsprisen, mye grunnet kvaliteten på kjøkkenet vårt. Vi prøver i stor grad å nytte lokale råvarer og samarbeider på ulike prosjekt med blant annet Njøs forskningssenter for bær og frukt og lokale bønder i Lærdal og Sogndal. Matsalen og kjøkkenet er kanskje det viktigste samlingspunktet på skolen og vi liker å si at vi er hjertet av Sogndal FHS. Elevene er svært opptatt og engasjert i alt fra menyer og tilbyr seg gjerne å være med på matlaging. Dette syns vi er både inspirerende og motiverende i hverdagen. For oss er kvaliteten på råvarene viktig, samt at vi tør å utfordre på både smak og hva vi lager mat av.Vi tror på å gi elevene et bevisst forhold til mat, men og respekt for den som har produsert og bearbeidet råvarene.
Sektor
Privat
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
1b223a11-7944-48ea-880f-61e7ca9b0323
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
1b223a11-7944-48ea-880f-61e7ca9b0323