Ferskvarehuset AS søker Kvalitets- og forbedringskoordinator
Ferskvarehuset AS
2067 Jessheim, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kvalitets- og forbedringskoordinator
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
1
Ferskvarehuset er sertifisert i henhold til FSSC 22000, og kvalitetsavdelingen skal sikre at selskapet driftes i henhold til selskapets policy og rutiner for mattrygghet.
Vi har nå en stilling ledig som kvalitets- og forbedringskoordinator.Som kvalitets- og forbedringskoordinator på Ferskvarehuset vil du jobbe operasjonelt i vår fabrikk med å sikre alle aspekter innen forbedring av mattrygghet, mattrygghetskultur, produktkvalitet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse.
I rollen vil du jobbe tett med Ferskvarehusets «Kontinuerlig forbedringsansvarlig» i produksjonen, og være ansvarlig for å etablere effektive kvalitetsprosesser og følge opp disse. Du vil overvåke og sørge for at alle aktiviteter utføres i henhold til FSSC-standarden, kvalitetsstyringsplaner, kundekrav og interne arbeidsprosesser. Videre er det ønskelig at du jobber aktivt med utvikling av nye prosessområder.
Ansvar og oppgaver:- Initiering og gjennomføring av mattrygghets- og kvalitetsforbedrende tiltak
- Opprette og videreutvikle HACCP-planer og risikostyring i fabrikk
- Overvåke og verifisere mattrygghet, produktkvalitet og kontroller gjennom verdikjeden
- Initiere og følge opp tiltak rundt produktkvalitet for å øke kundetilfredshet
- Avviksoppfølging ved registrering, rotårsaksanalyser og verifisering av tiltak
- Verifisere kvalitetssystemets funksjon i virksomheten, herunder interne revisjoner
- Bidra til kontinuerlig drift av fabrikkens interne laboratorium
- Dokumentere erfaringer, utfordre etablert praksis og bidra til kontinuerlig forbedring
- Stillingen vil følge opp kvalitet og mattrygghetsarbeidet i det nye prosjektet til Coop Norge Industri, angående helautomatisk vertikal dyrking av salat.
- Stillingen går inn i turnus med lørdagsarbeid i laboratorium, da Ferskvarehuset driver døgnkontinuerlig produksjon store deler av året.
- 5 -- 7 års relevant erfaring
- Høyere utdanning innen matteknologi eller kjemi/prosessfag
- Teamorientert og samtidig selvstendig
- Deltatt i prosjekt -- og forbedringsarbeid tidligere
- Proaktiv og ansvarsfull
- Nøyaktig og strukturert
- Flytende norsk og engelsk (både muntlig og skriftlig)
- Initiativrik med høy gjennomføringsevne.
- God på samarbeid, skape entusiasme og motivasjon.
- Trygg på seg selv, med evne til å bygge sterke relasjoner.
- Evne til å kombinere operative oppgaver med strategisk tenking.
Stillingen rapporterer til Kvalitetssjef.
Vi tilbyr:- Stilling i et ungt selskap i vekst innenfor norsk dagligvares viktigste vareområde, Frukt og Grønt
- En hektisk og morsom hverdag
- Konkurransedyktige lønn, pensjon og forsikring
- Stor organisasjon med mange muligheter for videre utvikling
- Ordnede arbeidsforhold
- Kantine, treningsrom, personalbutikk og medarbeiderrabatt i Coop sine butikker.
- Et internasjonalt arbeidsmiljø og spennende læringsmiljø
Det gjennomføres bakgrunnssjekk på alle søkere i samarbeid med Coop Norge SA sin partner for rekruttering.
Om bedriften
Ferskvarehuset inngår i Coop Norge Industri AS, som er et datterselskap av Coop Norge SA. Selskapet har et av Europas mest moderne anlegg for foredling av ferske salater og grønnsaker, foruten en helt ny fabrikk for produksjon av fryste grønnsaker og pommes frites. Ferskvarehuset leverer daglig til Coops butikker over hele landet, i tillegg til leveranser til industri- og storhusholdningskunder. Med leveranser fra helt ny fryselinje vil selskapet om kort tid passere 350 millioner i omsetning. Ferskvarehuset drifter i tilknytning til eget anlegg et helt nytt Frysehotell på vegne av Coop Norge Industri.
Sektor
Privat
Nettsted