Liker du å lage god mat med kortreiste råvarer av høy kvalitet?
KRINGLER GJESTEGÅRD AS
Åsvegen 775, 2032 Maura, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Sous Chef 100% - Fast stilling
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
På Kringler er vi lidenskapelig opptatt av å servere god mat tilbredt fra bunnen av med lokale råvarer, og søker nå etter en Sous Chef som kan bidra til å videreføre og utvikle vårt kjøkken videre. Du vil bli en del av et lite og inkluderende kjøkkenteam bestående av fire ansatte (inkludert deg) og du vil være sentral i utforming av menyer og forberedelser, så vel som å kjøre lunsj- og middagsserveringer enten i team eller selvstendig. Vi serverer sett-menyer (2-retters lunsj og 3/4-retters middager) som bestemmes på ukebasis og bruker i den grad det er mulig råvarer fra eget gårdsbruk.
Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:-
Forberede og gjennomføre lunsj- og middagsservering, enten selvstendig eller sammen i team.
-
Utvikle og planlegge menyer sammen med teamet.
-
Produksjon av gårdsmat og råvarer som vi lager selv, blant annet nedskjæring av storfe- og svinekjøtt, produksjon av pølser, spekemat, bacon med mer.
-
Er en erfaren, fagutdannet kokk eller sous chef som er vant med å lage god mat fra bunnen av.
-
Kan bidra inn i vårt helhetlige matkonsept hvor vi ønsker å benytte mest mulig av egenproduserte råvarer, men samtidig ha varierte og spennende menyer.
-
Trives i et lite miljø hvor man får mye ansvar, er selvstendig og samtidig jobber godt i team.
-
Er nysgjerrig og søkende innen matfaget, og søker hele tiden etter å utvikle seg selv og kjøkkenet til neste nivå.
-
Kommuniserer flytende på minst et skandinavisk språk.
-
Bli en del av et godt sammensveiset arbeidsmiljø der alle kjenner alle, både på kjøkkenet og ellers i bedriften.
-
Få anledning til å utvikle deg selv faglig og profesjonelt og ha kollegaer som lytter til dine ideer og innspill.
-
Jobbe i en fremoverlent familiedrevet bedrift, som er opptatt av utvikling og liker å drive nye spennende prosjekter.
-
Ha tilgang på et fullt utstyrt treningsrom som kan benyttes når du måtte ønske det.
-
Ha en arbeidshverdag med forutsigbar arbeidstid og litt variasjon. Du må regne med 3 dager i uken dagtid (08 - 16) og 2 kvelder i uken (13 - 21). Utover dette har vi åpent ca. 10 lørdager i løpet av året.
-
Kunne leie bolig hos oss 10 minutter unna gården hvis det trengs.
-
Ha ferie hele påsken, juli-måned og romjulen.
Om bedriften
Kringler gjestegård ble åpnet i 2001 og driver i dag hovedsaklig kurs- og konferansevirksomhet. Vi har 34 overnattingsrom og har stort sett åpent mandag til fredag, men har noen helgearrangement og bryllup i løpet av året.
Kjøkkenet på Kringler har stor faglig tyngde og et godt rykte, og vi har en kjøkkensjef og sous chef som har vært med oss siden oppstarten i 2001. Vi har en gård som driftes økologisk, og produserer mye av råvarene til gjestegården selv. Kokkene er med i hele prosessen med nedskjæring av dyra og bearbeiding av kjøttet, slik at vi kan bruke hele dyret til spennende og smakfulle retter. Vi både røker og speker på gården, og produserer i tillegg en del grønnsaker og mange forskjellige urter.
Kringler har eget gårdsbryggeri der vi produserer egen øl og et stort nybygget destilleri der vi produserer gin og whiskey, i tillegg til annen kornbasert brennevin.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
17666f3e-d926-4df7-ae89-63ca11abcdcc
- Hentet fra
FINN
- Referanse
422851592