Kjøkkensjef Jossa Mat og Drikke
Sirkus Credo AS
Ladeveien 9, 7066 Trondheim
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Antall stillinger
1
Vårt selskap, Sirkus Credo, består av Michelin-restauranten Credo, hverdagsrestauranten Jossa mat og drikke og ramensjappa Edoramen, som alle ligger på Lilleby i Trondheim. På hver sin måte skal disse stedene uttrykke vår grunnleggende verdi: kjærlighet til råvaren.
Vil du fordype deg i råvarer og hva jordsmonn har å si for smak? Ønsker du å arbeide med lokale produsenter og råvarer, og utvikle spennende mat- og smaksopplevelser for Jossas gjester?
Dette er en arbeidsplass hvor den rette kandidaten kan vokse og utvikle seg, og vi ser etter deg med tidligere erfaring som kjøkkensjef eller lederrolle.
Vi ser etter deg som er positiv, entusiastisk og engasjert, og som har ambisjoner på vegne av deg selv og Jossa. Det er viktig at du kan stå bak filosofien vår og at fokuset på så bærekraftig drift som mulig alltid er med deg.
Vi kan tilby en lærerik heltidsstilling i et ambisiøst og høytpresterende miljø, der du vil ta del i varierte arbeidsoppgaver og bli vist stor tillit. Det er en forutsetning at du klarer å håndtere en arbeidsfordeling mellom operativt og administrativt arbeid.
Vi ser etter deg som er nøyaktig og har øye for detaljer. Du er allsidig og kan holde i flere oppgaver, og du ser verdien av god, tydelig og effektiv kommunikasjon med team og kollegaer i alle ledd.
Du må være god til å kommunisere skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk.
Søknad og CV sendes til kontor@restaurantcredo.no
--
Sirkus Credo consists of Michelin-starred restaurant Credo, bistro Jossa Mat & Drikke, and ramen joint Edoramen, all of which are located in Lilleby in Trondheim. In their way, these express our fundamental values: love for exceptional produce and healthy soil.
Do you want to immerse yourself in raw materials and learn what soil means to taste? Do you want to work with local producers and develop exciting food and taste experiences for Jossa's guests?
This is a workplace where the right candidate can grow and develop, and we are looking for you who have previous experience as a Head Chef or have been in a leadership role as a chef.
We are looking for someone who is positive, enthusiastic, and committed, and who has ambitions both for yourself and for the restaurant. It's important that you stand behind our philosophy and focus on operating as sustainably as possible.
We can offer an educational full-time position in an ambitious and high-performing environment, where you will take part in varied tasks and be given great trust. It is a prerequisite that you can manage a division of labour between operational and administrative work.
We are looking for someone who is accurate and has an eye for detail. You are versatile and can handle multiple tasks, and you communicate well and effectively with teams and colleagues at all levels.
You must be proficient at communicating in writing and verbally in both Norwegian and English.
Application and CV are sent to kontor@restaurantcredo.no
Om bedriften
Vårt selskap, Sirkus Credo, består av Michelin-restauranten Credo, hverdagsrestauranten Jossa mat og drikke og ramensjappa Edoramen, som alle ligger på Lilleby i Trondheim. På hver sin måte skal disse stedene uttrykke vår grunnleggende verdi: kjærlighet til råvaren.
--
Sirkus Credo consists of the Michelin restaurant Credo, the everyday restaurant Jossa Mat og Drikke and ramen joint Edoramen, all located at Lilleby in Trondheim. In their own way, these places manifest our fundamental value: love of the produce and the people who nurture it.
Sektor
Ikke oppgitt
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2230892
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
162aaec7-ddeb-4b8f-b97d-0cf0b0cf2256