Slakter
VOSS GARDSSLAKTERI SA
Voss, Vestland
Om jobben
Stillingstittel
Slakter
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, deltid
Arbeidstid
Dagtid, ukedager
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Send søknad til
Bearbeiding/ produksjon av produkt som t.d. leverpostei.
Slakting av alle tre dyreslag: storfe, gris og småfe
Andre tilhøyrande oppgåver.
Gode norsk eller engelsk kunnskaper
Erfaring innen slakting og bruk av kniv
Bearbeiding /vidareforedling av kjøt
Stå på vilje
Du må like å jobbe fysisk
Fleksibel og løysningsorientert
Punktleg og påliteleg
Lagspelar
Om stillingen og arbeidet:
Me er opptatt av å skapa eit godt arbeidsmiljø der alle trives.
Det er viktig at du er opptatt av god hygiene og fygjer kvalitetskrava.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Voss Gardsslakteri is looking to hire a butcher for a 25-100% position as soon as possible. The position can be both part-time and full-time.Tasks:Processing/production of products such as liver pâté.
Slaughtering of all three types of livestock: cattle, pigs, and sheep.
Other related tasks.
Good Norwegian or English skills.
Experience in slaughtering and knife handling.
Processing/refining of meat.
Strong work ethic.
You must enjoy physical work.
Flexible and solution-oriented.
Punctual and reliable.
Team player.
We are committed to creating a good working environment where everyone thrives. It is important that you are concerned with good hygiene and follow quality requirements.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Me er ei lita famileverksemd på Selheim i Voss herad.
Heldiggrisar får døy heime. Kvalitet og smak på kjøtet vert betre når dyra ikkje opplever stress kring transport, oppstalling og slakting. Dette gjer at me kan modna kjøtet lenger og dermed auke kvaliteten og smaken endå meir. Me kan også tilby stor grad av fleksibilitet når det gjeld nedskjæring og modning etter kundens ynskje. Vår matproduksjon er tradisjonelt handverk, og røyking av korv og kjøt skjer i eldhus med orreflis. Spekematproduksjonen vår er inspirert av Middelhavslanda, og me prøver å nytte minst mogleg salt for å få fram den gode smaken.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2935316
- Hentet fra
DIR
- Referanse
144ef6bd-3e15-4b21-9a6d-299a06698ec5