Sous chef søkes
Hotell Geiranger
Geirangenvegen 22, 6216 Geiranger, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Vi søker en dyktig, kreativ, energifull, leken og ambisiøs sous chef som sammen med kjøkkensjefenb og ledergruppen vil bidra til å utvikle våre F&B konspter utenom det vanlige.
Stillingen er frem til November
Stillingstittel
Soussjef
Oppstart
30. juni 2025
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Arbeidstid
Dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Engelsk
Antall stillinger
1
Hva vi ser etter
Vi trenger en dyktig, kreativ, leken og ambisiøs sous chef som sammen med kjøkkensjef og ledergruppen skal bidra til å utvikle våre restauranter til en matopplevelse utenom det vanlige. Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet så som våre gjester forventer seg og fortjener.
Dette er du:
-
Stolt av faget ditt
-
Har erfaring fra lignende stillinger
-
Selvstendig
-
En som klarer å skape entusiasme for ansatte og gjester
-
Du har et godt nettverk
-
Du innehar et strategisk tankesett
-
Du er god på relasjoner
-
Du elsker å bygge team
-
Du er opptatt av mat og drikke
-
Du har god økonomisk forståelse
-
Du liker å jobbe med utvikling av nye konsepter
-
Du er resultatorientert
-
Jobber hardt for den optimale serviceopplevelsen
-
Du innehar god struktur
-
Du er handlekraftig
Arbeidsoppgaver
-
Du skal assistere kjøkkensjefen og har delt ansvar for hotellets kjøkken og all mat som går ut fra kjøkken
-
Du skal assistere kjøkkensjefen og har delt ansvar for rutiner og oppfølgning på kjøkkenet
-
Du har et delt ansvar for å jobbe opp ett god arbeidsmiljø, der alle stiller opp for hverandre, både i dine avdelinger og resten av hotellet.
-
Du skal jobbe med resultatutvikling og aktivitetsplaner for kjøkken
-
Du må holde seg oppdatert på Havila Hotels brand og sikkerhetsrutiner
-
Du har delt ansvar for hotellets IK-mat system
-
Du skal være med på planleggingsmøter med kunder etter behov.
-
Du har delt ansvar for daglig drift og strategisk utvikling av kjøkkenet
-
Ved behov så kan du ha tillfelligt ansvar for bemanning og planlegging av vaktlister
-
Du har delt ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varelager sammen med kjøkkensjefen
-
Du skal assistere kjøkkensjefen og har delt ansvar for planlegging av mat knyttet til arrangementer og aktiviteter
-
Kvalitetssikring av produksjon og service når du er på jobb
-
Fokus på spenst i alle ledd
Vi tilbyr
-
Gode betingelser for rette vedkommende
-
Spennende stilling med ansvar og utfordringer
-
Karrièremuligheter innenfor Havila Gruppen
-
Nettverk med gode kolleger
-
Godt arbeidsmiljø
-
En del av en stor reiselivssatsning
Om bedriften
Du vil kunne være med på videreutvikle konseptene og menyer. Du brenner for matkultur, lokale råvarer, og har et genuint ønske om å utvikle gode, nye smaker i symbiose med holdbarhet og tradisjon. Du liker å by på deg selv og er ikke fremmed for å presentere og servere dine egne retter til gjestene i restauranten. Du skal være selvsikker på at produkter som kommer fra dine kjøkken er av høy kvalitet så som våre gjester forventer seg og fortjener.
Stillingen er en 100% stilling
Geiranger er et av de mest populære reisemålene i hele Norge. Havila Hotel Geiranger ligger rett ved Geirangerfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste og et av Norges mest populære turistmål. Hotellet har 151 gjesterom, 1 restaurant, 1 Cafè og 2 barer.
Sektor
Privat
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
12d0f80d-4e25-4060-9d3a-49bb9b073478
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
12d0f80d-4e25-4060-9d3a-49bb9b073478