Vi søker sommerens hjelpere! Vi søker servicemedarbeidere til Stavanger lufthavn!
SSP Norway
4055 Sola, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Servicemedarbeidere
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Arbeidsspråk
Skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
10
Søk på jobben
Søk senest torsdag 22. mai
SSP står for store deler av matserveringen på flyplasser og flycatering i Norge, og nå ser vi etter nye sommermedarbeidere i ulik stillingsprosent til de ulike avdelingen våre ved Stavanger Lufthavn, Sola. Ved å jobbe hos oss vil du være en del av et dynamisk miljø hvor ingen dag er lik. Du vil møte kunder som er på reisefot både i jobb- og privatsammenheng, og du må være flink til å tilpasse deg hver enkelt kunde.
Arbeidsoppgavene vil være varierte, vi trenger deg som ønsker å betjene kunder, servere og håndtere enkel matproduksjon. Kanskje er det et av områdene som frister mest for deg, eller kanskje ønsker du å gjøre litt av alt?
Vi søker servicemedarbeider til konseptene:-
Barino: inspirert av Italias kafékultur og tilbyr det perfekte stedet for en komplett kaféopplevelse.
-
Craft`n Draft: Gastropub med rustikk pubmat av høy kvalitet fra frokost til kvelds. Du har også et bredt utvalg av øl, vin og andre drikker som matcher menyen til perfeksjon. Med råvarer fra Norge og Rogaland- og hele verden skaper vi en spennende meny
-
Point: Kiosk konseptet vårt, der det blir solgt tradisjonelle kioskvarer og enkle og raske måltidsløsninger
-
Paletten: Et nytt konsept som består av lokale tapas og småretter
**Arbeidsoppgaver (**vil variere etter avdeling)
-
Kundeservice og salg av mat og drikkevarer
-
Kassebetjening
-
Bordservering i våre restauranter
-
Barista
-
Alt fra enkel matproduksjon som tilberedning av bagetter
-
Etterlevelse - og oppfølging av IK-mat
-
Varemottak
-
Du må kunne kommunisere godt på ett av de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk
-
Fylt 18 år og har førekort
-
Ved å jobbe på en flyplass vil du bli en del av ulike turnusordninger. Våre åpningstider er mellom 04.30 og 23:00 syv dager i uken, så du vil inngå i vår turnus i tidsrommet 03:00-23:30
-
På grunn av sikkerhetsreglene på flyplassen, kreves det at alle ansatte har plettfri vandel og sammenhengende opphold i EU/EØS land de siste 5 årene.
-
Karrieremuligheter internt i et stort og internasjonalt selskap
-
Rabatter på våre utsalgssteder for deg og ditt reisefølge
-
Interne konkurranser med morsomme premier
-
En arbeidsplass hvor ingen dager er like
Om bedriften
SSP - The Food Travel Experts - er en ledende operatør av mat- og drikkekonsepter på reiselokasjoner i hele verden. SSP har over 60 års erfaring med å servere reisende gjennom en portefølje av internasjonale og nasjonale brands som er skreddersydd for lokale behov. SSP har for tiden virksomhet i 38 land.I Norge opererer SSP innenfor tre forretningsområder; drift av restauranter, kafeer, kiosker og lounger tilknyttet 15 flyplasser og 2 togstasjoner, drift av kafeer på alle regionaltog, samt flycatering. I Norge har SSP en omsetning på ca. 2 mrd, vi drifter over 30 ulike konsepter/ brands, og jobber hver dag for at vi skal være den beste delen av reisen for våre kunder. Vi driver ca 100 utsalgssteder og noen av våre mest kjente merker er Point, Fjøla, Ritazza og Herfra, mens O'Learys, Jamies Italien, Starbucks, Samson og Yo! Sushi er noen av våre franchise brands.I tillegg drifter vi egne restauranter og kiosker på Island/ Keflavik.
Sektor
Privat