Gå til dine jobbtreff

Slik gjennomfører du et vellykket jobbtreff

I jobbtreffet får du en unik mulighet til å vise frem bedriften og fortelle om ledige stillinger hos dere.

Før jobbtreffet

Slik beskriver du jobbtreffet

Når du beskriver jobbtreffet, bør du fortelle jobbsøkerne hva de kan forvente å få høre om. Du kan også knytte aktuelle stillinger som dere annonserer på arbeidsplassen.no til jobbtreffet.

Beskriv tydelig hvordan interesserte deltagere kan komme i kontakt med dere etter presentasjonen.

Husk også å få frem arbeidssted for stillingen.

Test løsningen før presentasjonen

Du kan opprette en testversjon av jobbtreffet. Send en invitasjon til en kollega for å prøve ut hvordan det er å gjennomføre et jobbtreff.

Test kamera og lyd. Prøv å dele en PowerPoint-presentasjon. I dagens løsning kan du ikke dele video og film.

Forbered dere

Før jobbtreffet kan deltakerne sende inn temaer de ønsker å høre om. Disse ønskene vil dere se. De kan være til god hjelp når dere planlegger presentasjonen.

Lag en kort og oversiktlig PowerPoint-presentasjon med litt informasjon om bedriften og stillinger dere annonserer for tiden.

Bruk to skjermer

Vi anbefaler at dere bruker to skjermer. Da kan du se presentasjonen på en skjerm, og følge med på hvilke tema som er sendt inn fra deltakerne på den andre.

Gjennomføring

Sørg for en god start

Vent gjerne noen minutter for å få med alle. Fortell at dere venter litt før dere starter presentasjonen.

Ha kamera slått på, det viser tilstedeværelse og gjør det mer personlig. Deltagerne kan se og høre deg når du har skrudd på lyd og kamera, men du kan ikke se dem.

Følg med på Innspill

Du har ikke mulighet til å chatte med deltakerne. Følg med på innsendte tema fra deltakerne, og besvar dem muntlig underveis eller etter presentasjonen.

Det gjør ikke noe om dere bruker lenger tid på presentasjonen enn planlagt, jobbtreffet varer helt til dere velger å avslutte.

Husk kontaktinformasjon

Avslutt gjerne presentasjonen med å minne om hvordan interesserte deltakere kan kontakte dere etter at jobbtreffet er ferdig.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt oss på
nav.team.arbeidsplassen@nav.no