Er du vår nye assisterende kjøkkensjef / SOUSSJEF
KLÆKKEN HOTELL ANS
3514 Hønefoss, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
SOUSSJEF
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Klækken Hotell er et familieeid hotell som har vært en viktig møteplass for både private og bedriftskunder i mange år. Vår matfilosofi er en sentral del av vår identitet, og vi er stolte av å tilby både lokal og sesongbasert mat laget med kjærlighet og dyktighet. Vi arrangerer et bredt spekter av arrangementer, fra kurs og konferanser til bryllup, jubileer og festlige selskap.
Vårt kjøkken er hjertet i hotellet, og vi ønsker nå å styrke teamet med en dedikert SOUSSJEF som kan bidra til å utvikle vårt kulinariske tilbud.
Er du en engasjert og erfaren SOUSSJEF med lidenskap for matlaging?
Arbeidsoppgaver:
- Matproduksjon og meny-utvikling til ulike arrangementer, fra kurs og konferanser til bryllup og selskaper
- Sikre høy kvalitet og effektiv matproduksjon, samtidig som du bidrar til en positiv og inspirerende arbeidskultur på kjøkkenet
- Samarbeide tett med de ansatte på kjøkkenet og andre avdelinger for å sikre at alle gjesters behov blir møtt
- Sørge for at alle hygiene- og sikkerhetsrutiner blir fulgt
- Bidra til utvikling av vårt gastronomiske konsept og holde oss oppdatert på trender innen mat og drikke
- Bestillinger og oppfølging av leverandører
- Medansvar for lagerkontroll, innkjøp og varetelling
- Soussjef jobber turnus med vakter morgen, kveld og annenhver helg, og trer ellers inn ved behov
- Har solid erfaring som kokk, soussjef eller lignende, gjerne fra hotell- eller restaurantbransjen
- Du er kreativ og har en ekte lidenskap for mat
- Trives med å jobbe selvstendig, er proaktiv og finner gode løsninger
- Har fokus på kvalitet og effektivitet, og kan håndtere hektiske arbeidsdager
- Samarbeider godt med ditt team, har godt humør og er glad i å skape god stemning
- Har gode kunnskaper om mattrygghet og hygiene
- Fagbrev som kokk
- Behersker norsk eller engelsk flytende, både muntlig og skriftlig
- Muligheten til å påvirke og utvikle kjøkkenet og matopplevelsen for våre gjester
- Et dynamisk arbeidsmiljø med et team av dyktige og engasjerte kolleger
- Gode utviklingsmuligheter i et familieeid selskap
- Konkurransedyktige betingelser
Er du klar for en spennende utfordring? Vi ser frem til å høre fra deg!
Vi samarbeider i denne prosessen med Skagerak Consutling AS.
Ta kontakt med rådgiver i Skagerak Consulting AS, Linda Brusletto tlf: 416 76 428 / lb@skc.no eller Per Bjerk, tlf: 481 55 446 / pb@skc.no for mer informasjon.
Søknader behandles fortløpende.
MERK! For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen
Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft. Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no
Kontaktpersoner for stillingen
Om bedriften
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
f347e52d-1b43-4a9f-a05a-f2cd252795fc
- Hentet fra
recman
- Referanse
447646