Kokk/Matansvarlig
Capella
Sandslimarka 183, 5254 Sandsli, Norge, 5254 Sandsli, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk
Type ansettelse
Fast, deltid 40%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest lørdag 4. oktober
I Norlandia barnehagene vil vi være med å skape livslang lyst til lek og læring og hos oss er barnets beste alltid i sentrum. Våre medarbeidere er Norlandias viktigste innsatsfaktor. Måltidene i våre barnehager er en vesentlig del av barnehagehverdagen, og derfor er vi opptatt av at maten som serveres i en Norlandia barnehage er sunn, god og variert. Vi er under utvikling av satsningsområdet "Mat med smak".
Barnehagen tilbyr fullkost til alle barn.
Om jobben
Capella søker Kokk
Er du glad i barn og liker å lage mat? Har du kunnskap om kosthold, opptatt av hygiene og miljøet, og vil være en del av et godt arbeidsmiljø?Vi søker:Kokk/matansvarlig i 40 % fast stilling i Norlandia Capella barnehage
Tiltredelse:Etter avtale
Som medarbeider hos oss vil du få:
Vi tilbyr jobb i et fagmiljø i stadig utvikling, med et stort handlingsrom innenfor fastsatte rammer.
Være med å videreutvikle vårt matkonsept «Mat med smak».
Korte beslutningsveier og muligheter for personlig og faglig utvikling
Unik mulighet til å få være med på å videreutvikle kjøkken i en spennende barnehage.
Jobbe i et selskap med høy medarbeidertilfredshet (fersk måling i 2025)
Konkurransedyktig lønn og pensjonsordninger (AFP i privat sektor)
Ressursbank for alle ansatte med tilgang til materiell, elektroniske verktøy og støttesystemer
Bedriftsavtale med SATS og 3T
Tilgang til Visma fordelsprogram (rabatt innen alt fra leiebil, taxi, dekk og drivstoff)
Vi ser etter deg som:
Du liker å tenke nytt og finne gode løsninger som skaper matglede og engasjement hos barna
Du har god forståelse for ressursbruk og evner å planlegge innkjøp og menyer innenfor budsjett
Du jobber systematisk og har god orden på rutiner, hygiene og matproduksjon.
Har gode samarbeidsevner
Interesse for barns helse og trivsel
Evne til å jobbe selvstendig og ta initiativ
Har evne til å jobbe godt med ansatte og være en ressurs for barna, inkludert å kunne involvere dem i matlaging på en trygg måte.
Ha fokus på bærekraft, som f.eks. å redusere matsvinn
Har gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, for å kunne kommunisere med barn, ansatte og foresatte.
Bruker observasjon og refleksjon som verktøy for videre planlegging
Overordnet driftsansvar på kjøkkenet
Holde seg faglig oppdatert
Planlegge ukentlige menyer i tråd med barnehagens kostholdsprinsipper
Sørge for god hygiene og orden på kjøkkenet
Lage mat sammen med barn
Budsjett- og resultatoppfølging, ha ansvar for innkjøp og lagerstyring
Formelle kvalifikasjonskrav
Utenlandske søkere må ha Bergenstest/B2
Fagbrev/svennebrev i kokkfag eller annen relevant utdanning eller erfaring.
Godkjent politiattest (ikke eldre enn 3 måneder) må vises ved tiltredelse (ref. barnehageloven §30)
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
I Norlandia Barnehagene er vårt mål er at alle barn skal ha et likeverdig tilbud og gå i en høykvalitetsbarnehage. Nøkkelen til det er kompetente ansatte som er omsorgsfulle og utviklingsorienterte, derfor deler vi kunnskap med hverandre og er stolte av arbeidsplassen vår.
Vi baserer vårt arbeid på kunnskap og innovasjon, som omhandler at vår praksis utvikler seg i tråd med ny forskning og erfaring. God ledelse, felles kultur og standard, samt et rikt leke- og læringsmiljø er viktig for barna, og for oss.
Derfor har vi valgt ut noen felles satsningsområder som vi vet har stor betydning for barns utvikling og progresjon. Vi jobber helthetlig og systematisk med intern kompetanseutvikling og ekstern barnehagevurdering med blant annet CLASS som verktøy.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
f2b9dfa1-d8db-4c11-bff4-726c39175c6c
- Hentet fra
mojob
- Referanse
20eba534-aa65-4268-95ab-4d9444817717