Kokker/ Sous chef 77
77
Smedasundet 77, 5528 Haugesund
Om jobben
- Stillingstittel
- Kokk
- Oppstart
- Etter avtale
- Type ansettelse
- Fast, heltid 100%
- Arbeidstid
- Skift, dagtid og kveld, alle dager
- Arbeidsspråk
- Norsk, skandinavisk eller engelsk
- Antall stillinger
- 2
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest søndag 30. november
Vi åpner dørene i februar 2026, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en lun og inkluderende atmosfære. 77 restaurantkonseptet blir et pulserende knutepunkt for både lokale innbyggere og tilreisende.
Vi søker dyktige og engasjerte kokker -- inkludert sous chef -- som ønsker å være med på å utvikle et kjøkken der kvalitet, kreativitet og samarbeid står i sentrum. Hos oss får du muligheten til å påvirke menyen, bidra til et godt arbeidsmiljø og være med på å bygge opp et konsept fra grunnen av.
Arbeidsoppgaver vil blant annet inkludere:-
Assistere kjøkkensjefen i den daglige driften av kjøkkenet
-
Bidra til utvikling av menyer og oppskrifter
-
Kompetanseutveksling og faglig samarbeid med kolleger
-
Sikre høy kvalitet på mat og presentasjon
-
Overvåke lagerbeholdning og gjennomføre bestillinger
-
Følge opp rutiner for internkontroll og mattrygghet (IK-mat)
Vi tilbyr i utgangspunktet 100 % stillinger, men er fleksible med tanke på arbeidstid dersom det passer bedre for deg -- vi ønsker å finne den beste løsningen sammen med rett kandidat.
Vi ser etter deg som har lidenskap for matfaget, som trives med ansvar og som ønsker å være en del av et inkluderende og fremtidsrettet miljø.
Vi ser frem til å skape en fantastisk opplevelse for våre gjester og håper du vil være en del av vårt team!
Søknad sendes elektronisk ved å klikke på "Send søknad"-knappen. Vi behandler kun søknader som kommer inn via vår rekrutteringsportal. Dette er viktig for å sikre at personopplysninger håndteres i henhold til gjeldende personvernregelverk (GDPR). Søknader sendt på e-post vil derfor ikke bli besvart.Kontaktperson for stillingen
Sindre Stensland
Daglig Leder
Om bedriften
Velkommen til Haugesunds Nyeste Matperle!
Vi åpner dørene i februar 2026, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen!
Vi er et engasjert team som står bak Thon Partner Hotel Saga, Quality Hotel Maritim, Naustet Restaurant, René, Gallionen, Balustraden og Biff & Burger -- og nå er vi stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd: 77. Dette unike restaurantkonseptet blir selve hjertet i det nye kontorkvartalet i Haugesund.
Med en fantastisk beliggenhet i splitter nye lokaler rett ved Smedasundet, lover vi en atmosfære som er både unik og tilpasset alle.
Unik mulighet til å være med på å forme en ny og livlig møteplass i hjertet av Haugesund!
Vil du vite mer om oss? Trykk Send søknad, så får du tilgang til mer informasjon om bedriften og hva vi tilbyr.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
f13e96c1-d107-467b-9716-9a1c5428df82
- Sist endret
29. oktober 2025
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
f13e96c1-d107-467b-9716-9a1c5428df82
Lignende annonser
Servitør
Arbeidsgiver
77
Sted
Haugesund
Baker
Arbeidsgiver
77
Sted
Haugesund
Kokk/Chef
Arbeidsgiver
Time2staff As
Sted
Bergen, Vestland