Assistent/tilkallingsvikar til Hospitaldrift Matforsyning
Bemanningssenteret, Helse Bergen HF
Haukelandsveien 22, 5021 Bergen
Om jobben
- Stillingstittel
- Assistent/tilkallingsvikar til Hospitaldrift Matforsyning
- Type ansettelse
- Annet, deltid 0%
- Arbeidsspråk
- Norsk
- Antall stillinger
- 6
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest torsdag 20. november
Bemanningssenteret søker tilkallingsvikarar til oppdrag ved Hospitaldrift Matforsyning. Vi søker tilkallingsvikarar til Café3, Spisestuene og Matforsyning produksjon. Aktuelle kandidatar vil bli tilsett via Bemanningssenteret, men vil gå vakter ved Hospitaldrift Matforsyning.
Hospitaldrift er ei av avdelingane i Drift/teknisk Divisjon i Helse Bergen HF, og leverer ikkje-medisinske tenester og -produkt til føretaket. Mellom anna leverer Hospitaldrift pasienttransport og andre interne transporttenester, mat til pasientar, pårørande og tilsette, reine tekstilar og senger, dagleg reinhald og andre reinhaldstenester, tryggleikstenester, sentralbordtenester.
Hospitaldrift har 8 einingar og ca. 750 medarbeidarar og Hospitaldrift Matforsyning er ei av dei. Eininga har ca. 110 tilsette fordelt på 80 årsverk, og forvaltar årleg ca.110 mill. kroner. Eininga har som hovudoppgåve å ivareta produksjon, utvikling og distribusjon av mat til pasientar, pårørande og tilsette ved Haukeland universitetssjukehus, samt til andre einingar i Helse Bergen og omliggande kommunar. Hospitaldrift Matforsyning har ansvar for drift av to matutsal på sjukehuset og betener nærare 2.000 gjester dagleg.
Café3:
I Café3 (kantina) i 3. etasje i Sentralblokka på Haukeland tilbyr vi sal av varm mat, bakevarer, salat frå salatbuffet, kaker, pålegg, frukt og drikke. Café3 er open for alle.
Spisestuene:
Spisestuene finst for fleire avdelingar på sjukehuset. Pr. i dag betener vi 22 spisestuer. Spisestuene er open frå kl.07.00-22.00 alle dagar. Her ønsker vi å tilby pasientane freistande mat i hyggelege omgjevader. Den fremste oppgåva for våre matvertar, er å påverke pasientane til å ete og ta til seg næring. Vi ønsker å bidra til at måltidet blir dagens høgdepunkt for pasientane. Matvertane tar seg av bestilling, slutt-tilverking, anretting av mat, oppvask og rydding."
Matforsyning produksjon:
Vi har eit av landets største produksjonskjøkken og produserer rundt 3000 varme måltid kvar dag. Vi har ca. 110 tilsette fordelt på 80 årsverk, og 25 personar med fagbrev som kokk/institusjonskokk.
Arbeidsoppgåver
- Yte profesjonell service og kundebehandling
- Betening av kasse - betalingssystem
- Tillaging av både varm og kald mat
- Vareeksponering
- Reinhald, oppvask og rydding
- Anna førefallande arbeid etter behov
- Bidra til eit positivt og godt arbeidsmiljø
Kvalifikasjonar
- Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftleg og munnleg. Språkleg kunnskapsnivå må kunne dokumenterast
- God kjennskap til hygiene
- Serviceinnstilt og imøtekommande
- Løysingsorientert
- Søkar må vere over 18 år
- Arbeidet er fysisk krevande
Personlege eigenskapar
- Kundevennleg, omgjengeleg og serviceinnstilt
- God orden og evne til å jobbe både sjølvstendig og i team
- Evne til å sette seg inn i kundens ønsker og behov
- Strukturert og nøyaktig
- Vere fleksibel og kunne arbeide i eit hektisk miljø
- Fagleg interesse og engasjement
- Evne til å arbeide målretta med arbeidsoppgåver
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
Vi tilbyr
- Spennande arbeidsplass der eit av våre satsingsområde er: "MAT SOM MEDISIN"
- Triveleg arbeidsmiljø
- Høgt fagleg nivå
- Eit aktivt bedriftsidrettslag
- Lønn i samsvar med gjeldande overeinskomst
- Gode pensjons- og forsikringsordningar
Vi oppfordrar alle søkarar til å nytte Vitnemålsportalen for å laste opp verifiserte vitnemål og karakterutskrifter, der det er mogleg. Har du utdanning frå utlandet, legg ved godkjenning frå Direktoratet for høgare utdanning og kompetanse.
Kontaktinformasjon
René Kaser, Seksjonsleiar Café3, 55974905Evy Førland Sander, Seksjonsleiar Spisestue seksjon 2, 55974904
Jarle Egeland, Seksjonsleiar Produksjon, 55975891
Arbeidsstad
Haukelandsveien 225021 Bergen
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgivar: Helse Bergen HFReferansenr.: 5038438115
Stillingsprosent: 0%
Anna
Søknadsfrist: 20.11.2025
Kontaktpersoner for stillingen
Jarle Egeland
Seksjonsleiar Produksjon
55975891
Evy Førland Sander
Seksjonsleiar Spisestue seksjon 2
55974904
René Kaser
Seksjonsleiar Café3
55974905
Om bedriften
Helse Bergen, Haukeland universitetssjukehus, har nærare14.000 tilsette som har som mål å gi best mogleg helsehjelp til pasientane våre, og rett opplæring til pasientar og pårørande. Kvart år behandlar vi over 900.000 pasientar og bidreg i utdanninga av fleire tusen helsearbeidarar. Forsking og innovasjon er og viktige oppgåver i sjukehuset. Les meir på www.helse-bergen.no eller facebook.
Helse Vest skal så langt som råd avspegle mangfaldet i befolkninga. Vi ønsker å rekruttere medarbeidarar uavhengig av kjønn med ulik kompetanse, fagkombinasjonar, livserfaring og perspektiv for å bidra i spesialisthelsetenesta.
Sektor
Offentlig
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
c422a162-bfae-42cf-8c76-118341262b80
- Sist endret
6. november 2025
- Hentet fra
talentech
- Referanse
c03d7229a2934237a35160208db7d3ab
Lignende annonser
Matvert Spisestua 15%
Arbeidsgiver
Drift/teknisk divisjon/ Hospitaldrift Matforsyning/ Spisestua seksjon 1, Helse Bergen HF
Sted
Bergen
Arbeidsgiver
Drift/teknisk divisjon/ Hospitaldrift Reinhald/ Reinhald seksjon 5, Helse Bergen HF
Sted
Bergen
Arbeidsgiver
KSK støtte SOP, Helse Bergen HF, Kirurgisk serviceklinikk
Sted
Bergen