Vi søker Souschef til Taste restaurant på Nesodden
Taste
VESTVEIEN, 1450 Nesoddtangen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Souschef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Er du på utkikk etter nye utfordringer og en lokal jobb på Nesodden? Hvis du er lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser, har du kommet til rett sted -- Taste restaurant på Nesodden.
Taste er en folkelig restaurant som serverer både lunsj og middag etter A'la carte style. Vi har en variert meny hvor vi lager det meste fra bunnen av.
På Taste legger vi stor vekt på å tilby en helhetsopplevelse som inkluderer god mat, hyggelig service og en varm atmosfære. Vi ønsker at våre ansatte skal bidra til å skape en positiv utvikling for restauranten. Vi søker etter en Souschef som forstår seg godt på dynamikken på et kjøkken. Vår meny endres etter sesong, og vi tilbyr også “dagens middag” hver tirsdag og torsdag -- noe vi har blitt kjent for. Vi fokuserer på å tilby varierte hjemmelagde retter.
Vi ser etter deg som:
-
Har fagbrev som kokk eller kan vise til noen års erfaring som kokk og gode referanser fra à la carte-kjøkken.
-
Har godt humør og alltid et smil på lur.
-
Har erfaring innen IK-mat og HACCP.
-
Trives med utfordringer og takler både hektiske og rolige perioder.
Dine arbeidsoppgaver vil inkludere:
-
Bidra med faglig ekspertise og utarbeide menyer sammen med restauranteiere.
-
Sørge for høy matkvalitet, god kontroll, renhold og et balansert varelager.
-
Bidra til at restauranten når forventningene til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet.
-
Skape et godt arbeidsmiljø og samarbeide med kollegaer på kjøkkenet og i restauranten
-
Er lærevillig og liker å dele kunnskap med andre, samt er utadvendt og løsningsorientert.
-
Organisere den daglige arbeidsflyten på kjøkkenet. Dette innebærer å planlegge måltider, bestille varer, samarbeide om vakt-skjema og sørge for at alt går jevnt og effektivt.
-
Ha en strukturert tilnærming for å sikre og opprettholde orden og effektivitet på kjøkkenet.
-
Sørge for god kommunikasjon. Som Souschef må du samarbeide med andre ansatte, inkludert kokker, servitører og ledelsen. God kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket team.
-
Vær tydelig og presis når du gir instruksjoner til personalet. Lytt også nøye til deres tilbakemeldinger og bekymringer.
-
Delegering er også avgjørende. Identifiser styrkene til de ansatte og tildel oppgaver deretter. Dette frigjør tid for deg til å fokusere på overordnede oppgaver.
Hva kan vi tilby deg?
-
En spennende stilling lokalt på Nesodden.
-
Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement.
-
Muligheter for faglig utvikling, samt være en del av veksten og videreutviklingen av Taste.
-
Konkurransedyktige betingelser
-
Må påregne både dag, kveld og helgejobbing
Ikke nøl med å kontakte Taste restaurant hvis du har spørsmål 😊 vi ser frem til søknaden din.
Om bedriften
Taste restaurant holder til i koselige lokaler sentralt på Nesodden (lokalisert i Tangen senter).
Taste restaurant på Nesodden åpnet sommeren 2021 som første restaurant for Monica & Dag-Henning. Bogstad paret eier også restaurant View by Taste, som ligger på Vardentoppen- Nesodden, denne ble åpnet året etter, sommeren 2022.
Eier, Dag-Henning Bogstad som er født og oppvokst på Nesodden har mange års erfaring fra restaurantbransjen og er helhjertet kokk. Han er også godt kjent blant nesoddingene. Med seg som støttespiller er hans kone, Monica, som har et brennende engasjement for å skape et godt sted å være for både ansatte og gjester.
Vår drøm er å skape lokalt treffsted for Nesoddingene og omegn, hvor god mat, god service og varme og lune lokaler sammen skaper en helhetsopplevelse man sent glemmer.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
b440ca75-e9a0-4b84-8065-2feb29f2c984
- Hentet fra
FINN
- Referanse
353101777