Assisterende daglig leder trainee: Start din karriere på Norges mest populære restaurant
Egon Restaurant Byporten
Jernbanetorget 6, 0154 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Vil du bli Trainee hos på Egon Restaurant Byporten? Vil du ble en del av teamet vårt på Norges mest besøkte og populære restaurant?
Stillingstittel
Assisterende daglig leder
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Trainee, heltid 100%
Arbeidstid
Turnus, dagtid, kveld og natt, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk eller skandinavisk
Antall stillinger
2
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Send søknad til
Hva vi ser etter
HVEM ER DU?-
Fylt 20 år eller eldre.
-
Utadvendt, blid og omgjengelig
-
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
-
Stiller spørsmål
-
Liker ansvar, både ta og gi
-
Ydmyk og lærevillig
-
Strukturert og pålitelig
-
Har relevant arbeids- og ledererfaring
Arbeidsoppgaver
ARBEIDSOPPGAVER:
-
Servering
-
Gjesteoppfølging
-
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
-
Internmarkedsføring
-
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
-
Deltid/ heltid
Vi tilbyr
Som assisterende daglig leder trainee inngår du i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre deg i stand til å tiltre en daglig leder/leder-stilling i en av våre mange restauranter.
Hvert år tar vi inn 3-5 daglig leder trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Programmet har en varighet på 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching og varekostnadskontroll.
Hovedvekten vil være på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne daglige ledere i andre bedrifter, og i samarbeid med vår regnskapsavdeling, markedsavdeling, driftsledere og øvrige i Egons administrasjon. Kandidater som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende vil likevel stille sterkt til stillinger som mellomleder eller teamleder ved en av våre bedrifter.
Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.
Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
EGON Byporten, midt i Oslo sentrum, søker vi deg som elsker restaurant, og som har lyst til å bli med som Restaurantmedarbeider sammen med de beste i restaurantbransjen - og hos Norges største Egon.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
6dd26253-27c0-4ef3-a3a9-a09e7001cce1
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
6dd26253-27c0-4ef3-a3a9-a09e7001cce1