Ny stab til Restaurant 77
77
Smedasundet 77, 5528 Haugesund, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Medarbeider innen mat og servering
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100% og deltid 50-70%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk, skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
5
Søk på jobben
Søk senest onsdag 1. oktober
Hos oss blir ingen dager like! Arbeidstiden vil variere, men nettopp det gir deg muligheten til å oppleve et bredere spekter av oppgaver og stemninger enn du ville gjort på en tradisjonell restaurant. Fra rolige formiddager med forberedelser og kreativt arbeid, til livlige kvelder med puls og gjester -- her får du være med på hele reisen. Det gir både fleksibilitet og en mer dynamisk arbeidshverdag, hvor du får brukt flere sider av deg selv.
Som en del av Caiano Hotels vil man være en del av en større gruppering med ulike støttefunksjoner, som HR, HMS, Teknisk og Markedsføring. Alle er med å bidra til god dialog og synergier innenfor de ulike selskapene i Caiano Hotels.
Vi leter etter deg!Er du en person som brenner for å skape gode opplevelser, bidra med positiv energi og være en del av et inkluderende og fremtidsrettet miljø? Da vil du passe perfekt inn i vårt konsept. Hos oss får du ikke bare muligheten til å vokse -- du får også være med og forme konseptet helt fra starten av. Mange av stillingene vil utvikles og tilpasses underveis, så her er det rom for både initiativ og påvirkning. Vi søker deg som ønsker å være med på reisen, som trives med ansvar og som ser verdien i samarbeid og utvikling.
Med fokus på kvalitet og norske råvarer, er vi stolte av å kunne tilby en opplevelse som destinasjon. Velkommen til 77 -- et sted hvor tradisjon møter innovasjon, og hvor hver gjest blir behandlet som en del av familien.
Kjøkkensjef: Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet, utvikling av menyen og oppskrifter, ledelse og opplæring av kjøkkenpersonalet, sikre høy kvalitet på mat og presentasjon, overvåke lagerbeholdning og bestillinger, samarbeide med leverandører for å sikre ferske råvarer, sikre arbeidsforhold, IK-mat og bemanning på kjøkken og bakeri.
Restaurant- og kantineleder: Ansvar for den daglige driften av restauranten og bakeriutsalget. Ledelse og opplæring av personalet og administrere reservasjoner. Stillingen innebærer budsjett- og økonomioppfølging. Sikre et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen.
Første Baker: Produksjon av håndverksbakverk for eget utsalg, våre restaurant- og hotellvirksomheter. Utvikling av oppskrifter og produkter, sikre høy matkvalitet og overvåke lagerbeholdning.
Sous Chef/ Kokker: Assistere kjøkkensjefen i den daglige driften av kjøkkenet, utvikling av meny og oppskrifter, kompetanseutveksling, sikre høy kvalitet på mat og presentasjon og overvåke lagerbeholdning og bestillinger. Oppfølging av IK-mat.
Servitører/ Barista : Administrere bestillinger, håndtere betalinger- og kasseoppgjør, samt holde restauranten ren og innbydende. Du møter gjestene med et smil, er effektiv og løsningsorienert. Tilberede og servere kaffe og andre varer i restaurant- og bakeriutsalget, samt kiosk for Kino 77.
Vi ser frem til å skape en fantastisk opplevelse for våre gjester og håper du vil være en del av vårt team!
Kontaktperson for stillingen
Sindre Stensland
Daglig Leder
Om bedriften
Velkommen til Haugesunds Nyeste Matperle!
Vi åpner dørene i februar 2026, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen!
Vårt engasjert team som står bak Thon Partner Hotel Saga, Quality Hotel Maritim, Naustet Restaurant, René, Gallionen, Balustraden og Biff & Burger. Vi er stolte av å introdusere vårt nyeste tilskudd: 77. Konseptet blir selve hjertet i det nye kvartalet i Haugesund.
Med en fantastisk beliggenhet i nye lokaler rett ved Smedasundet, lover vi en atmosfære som er både unik og tilpasset alle. Vi åpner dørene i februar 2026, og gleder oss til å ønske deg velkommen til en lun og inkluderende atmosfære. 77 restaurantkonseptet blir et pulserende knutepunkt for både lokale innbyggere og tilreisende.
Konseptet skiller seg ut ved å tilby en arbeidstid som strekker seg fra morgen til kveld. Dette betyr at våre ansatte vil ha muligheten til å jobbe i et miljø som er i konstant bevegelse. Fra tidlig morgen med vårt bakeriutsalg til lunsj- og middagsservering, kombinert med vårt nye kino.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
518155d6-9ad8-4168-acef-4cd526265ec0
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
518155d6-9ad8-4168-acef-4cd526265ec0