Ledig stilling som prosjektleder for "grønnere mat på arrangementer"
Oslo Vegetarfestival
Oslo, Hybridkontor
Om jobben
Brenner du også for at vi skal spise mer plantebasert mat – for miljøet, dyrene og vår egen helse? Da er du kanskje vår neste prosjektleder for "grønnere mat på arrangementer"!
Stillingstittel
Prosjektleder
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Prosjekt, deltid 15%
Arbeidstid
Vakt, dagtid, ukedager
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest søndag 19. oktober
Hva vi ser etter
Noen av egenskapene vi ser etter:-
Du har gode organisatoriske evner, er systematisk og strukturert. Du er bekvem med å holde i flere tråder på en gang, men er også klar for å be om hjelp når du trenger det.
-
Du er uredd og liker å ha kontakt med samarbeidspartnere.
-
Du er selvdreven og initiativrik. Du kan motivere deg selv og jobbe selvstendig.
-
God økonomisk og kommersiell forståelse.
-
Relevant erfaring fra arrangementer (festivaler, events, konferanser) er en stor fordel.
-
Relevant utdannelse er en fordel, men ikke avgjørende. Personlig egnethet vil i stor grad vektlegges.
-
Du deler våre verdier og brenner også for å få folk til å spise mer plantebasert mat -- for dyr, miljø og egen helse.
Arbeidsoppgaver
Brenner du også for at vi skal spise mer plantebasert mat -- for miljøet, dyrene og vår egen helse? Og har du lyst til å hjelpe festivalen og arrangementer med å servere grønnere mat til sine kunder og besøkende? Da er du kanskje vår neste prosjektleder for prosjektetet "Grønnere mat på arrangementer".
Oslo Vegetarfestival AS er et ideelt foretak som står bak Norges største plantebaserte matfestival. Vi har også et prosjekt hvor vi hjelper andre arrangører servere mer plantebasert mat på sine arrangementer, kalt "Grønnere mat på arrangementer".
Til dette prosjektet søker vi en ambisiøs, strukturert og nytenkende prosjektleder.
Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret for planleggingen, organiseringen og gjennomføringen av prosjektet, inkludert kontakt med arrangementer, utarbeiding av materiell med hvordan lykkes med grønn mat, oppfølging og lignende.
Arbeidsoppgaver er blant annet:-
Ha det overordnede ansvaret for planlegging, organisering, framdrift og gjennomføring av prosjektet "Grønnere mat på arrangementer".
-
Kontakt med arrangører, motivere disse til å servere mer plantebasert mat og følge opp disse.
-
Bistå mattilbydere med hvordan de kan ha flere plantebaserte retter på menyen og friste flere til å velge disse.
Vi tilbyr
Hva vi kan tilby:-
Fleksibel arbeidstid og varierte arbeidsoppgaver.
-
Stor grad av selvstendighet, du kan styre mye av arbeidsdagen selv. Ettersom mange på teamet kun jobber frivillig eller på mindre stillinger må man regne med å jobbe mye alene.
-
Stillingsprosenten og arbeidsoppgavene kan tilpasses den rette kandidaten.
-
En spennende jobb i et hyggelig miljø, med kort vei fra idé til gjennomføring.
-
Mulighet til å være med på videre utvikling av prosjektet og andre prosjekter
**Stillingsprosent:**Tilsvarende 15 % årlig, men fordelt på arbeid november-august - fleksibel arbeidstid.
Kontaktperson for stillingen
Heidi Røneid
Om bedriften
Oslo Vegetarfestival AS er et ideelt foretak som står bak Norges største plantebaserte matfestival. Hvert år inviterer vi tusenvis til den idylliske Kubaparken i Oslo for å oppleve det beste fra planteriket. Festivalen består av ca. 90 utstillere og matboder, foredrag, kokkekurs og aktiviteter som inspirerer til å ta grønnere matvalg.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
50de68ac-82c9-4029-9307-e8a86dafd13d
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
50de68ac-82c9-4029-9307-e8a86dafd13d