Goman Jæren søker kvalitetskoordinator
Goman Jæren
Figgjo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kvalitetskoordinator
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 28. mars
Til vårt bakeri på Figgjo søker vi etter en dedikert og dyktig kvalitetskoordinator på heltid, for å lede vårt kvalitetsarbeid. Bakeriet er sertifisert etter mattrygghetsstandarden FSSC 22000. Rett kandidat er løsningsorientert med sterk interesse for kvalitetsarbeid, samarbeid og læring, og for produksjon av trygg mat. Systematiske egenskaper og gjennomføringskraft er en forventning.
Goman er et selskap i endring og utvikling, og det pågår en rekke spennende prosesser for å bygge et enda bedre og sterkere Goman. I Goman er det store muligheter for å lære, utvikle og bidra - og lite tid til å kjede seg eller hvile på laurbærene. Stillingen rapporterer til kvalitetssjef i Goman AS.
Du vil bli del av bakeriets ledergruppe, samt inngå i kvalitetsgruppen i Goman AS. Hos oss vil du få faglige utfordringer, tillitt og ansvar.
Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:- Sikre at selskapets mål, strategi, rutiner, prosedyrer og handlingsplaner innen kvalitet og mattrygghet er kjent, og veilede om hvordan målene kan oppnås
- Være fagleder og driftsstøtte innen kvalitet og mattrygghet i bakeriet, veilede og tilrettelegge for effektiv gjennomføring
- Oppdatere, informere, veilede, støtte og motivere bakeriets ansatte i daglige kvalitets- og mattrygghetsoppgaver, forbedringsprosesser, samt sikre gjennomføring av hygiene- og fasilitetsinspeksjoner
- Bidra i andre kvalitets- og mattrygghetsoppgaver for Goman lokalt og sentralt, som revisjoner, ivareta mattrygghet ved innkjøp av maskiner og utstyr, HACCP, prosjekter, rapporteringer, beredskap, kompetanseheving, kontakt mot Mattilsyn, sertifiseringsorgan mv.
- Relevant høyere utdanning innen matteknologi/matvitenskap
- God kjennskap til kvalitets- og mattrygghetsstandarder som ISO 9001, ISO 22000/FSSC 22000
- Lederegenskaper
- Erfaring fra kvalitetsledelse innen matproduksjon, gjerne bakerivirksomhet
- God IT- og dataforståelse
- God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne (dokumentert minimum B2 norsk språknivå)
- Løsningsorientert, svært gode samarbeidsevner og faglig integritet
- Stillingen har stor grad av selvstendighet og krever evne til å ta ansvar, og til å utfordre
- Lønn etter kvalifikasjoner
- Gode pensjons- og forsikringsordninger
- Utviklingsmuligheter
- Ordnede arbeidsforhold
Om bedriften
Goman inngår i Coop Norge Industri AS, som er et datterselskap av Coop Norge SA. Goman driver bakerier i flere deler av Norge, omsetter for 1,4 mrd., og er hovedleverandør av brød- og bakervarer til Coop i Norge. Alle bakeriene har produksjon av ferske produkter, i tillegg til at enkelte bakerier produserer lagerleverte varer som atmospakket brød, knekkebrød og pølse- og hamburgerbrød. Konditori-virksomhet er en viktig del, og selskapet drifter en egen bestillingsside for kaker; www.minkake.no. Goman har bakerier på Sørlandet, Hønefoss, Jæren, Toten, Østfold, Søvik, Trondheim, Åsane og Fauske.
Goman tilbyr en stor produktbredde innenfor mange kategorier. Selskapet driver bakerier i flere deler av Norge, og er hovedleverandør av brød- og bakervarer til Coop i Norge. Goman har stab- og støttefunksjoner som bidrar med ulik fagkompetanse inn mot bakeriene, blant annet HMS, mattrygghet, kvalitet, økonomi, teknisk kompetanse og produktutvikling.
Sektor
Privat