Sitter du inne med et kreativt overskudd og ønsker å være med på å utvikle et nytt kantinekonsept?
Naked Lunch
Kjølberggata 31, 0653 Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Sous chef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk snarest mulig
Vi søker sous chef til vår kantine hos Oda på Tøyen.
Sitter du inne med et kreativt overskudd og ønsker å være med på å utvikle et nytt kantinekonsept? For oss er måltidet en reise i kultur, sesong og historie. Vi ønsker at vår entusiasme skal bidra til at lunsjens er arbeidsdagens høydepunkt. Vi serverer mat som er lagd fra bunn av, hver dag forsøker vi å overaske og inspirere våre gjester med en variert meny. Som en del av teamet i Naked Lunch vil du ha en viktig rolle i å definere vårt konsept men også være med på bygge det videre.
Om deg:
· Har fagbrev som kokk / bred erfaring fra kjøkken
· Liker å ta ansvar og er selvstendig
· Trives med å få ting gjort tidig på dagen
· Har gode sosiale egenskaper og liker å være en del av ett team
· Er serviceinnstilt og genuint interessert i gjestens opplevelse
· Du behersker norsk eller engelsk, muntlig og skriftlig
Vi tilbyr:
· Et arbeidsmiljø som gir muligheter for faglig utvikling
· Konkurransedyktige betingelser
· Et kreativt og eksperimentelt miljø på kjøkkenet
· Ordnede arbeidsforhold med faste tider, mandag til fredag
· Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgaver:
· Være med på å utvikle menyer
· Ansvar for råvarer, bestillinger og IK- mat
· Forberede, produsere og presentere mat til gjestene
· Bidra til et godt arbeidsmiljø, med en sterk lagånd
· Bidra til gode gjesteopplevelser
Kort sagt: Vi vil ha deg som brenner for god mat, setter pris på å møte mennesker og ønsker spennende opplevelser -- og som vil være med å sette ditt preg på kjøkkenet vårt.
Søknader vurderers fortløpende så ikke vent for lenge med å sende oss din.
Om bedriften
Vi er en nyetablert kantine som holder til i lokalene til Oda, på Tøyen i Oslo. Her serverer vi mat fra hele verden, all mat er lagd fra bunnen av og domineres av råvarer i sesong. På menyen har vi alltid dagens hovedrett og et utvalg salater som varierer fra dag til dag. Vi skal sørge for god kundeservice og matopplevelser som inspirerer gjestene våre hver dag.
Sektor
Privat
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
30333479-e95a-498d-bd55-c96f5a67a1b1
- Hentet fra
FINN
- Referanse
428457322