Kvalitets orientert catering bedrift søker deg som vil noe mer!
Preppamat AS
Fjellveien 8, 8430 Myre, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Vi er en catering virksomhet i naturskjønne omgivelser i Vesterålens store fiskerikommune Øksnes. Vi kjøper inn råvarer av lokale bønder og produksjonsbedrifter samt driver med sanking av bær og vekster med det mål å gi våre kunder unike smaksopplevelser og et bredt tilbud til enhver anledning.
Stillingstittel
Kokk
Oppstart
1. november 2025
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest søndag 12. oktober
Alternativt kan du sende søknad via e-post til post@preppamat.no
Hva vi ser etter
Vi søker kokk med fagbrev som ønsker å lære mye mer!
Arbeidsoppgaver
Nedskjæring av hele slakt, filetering av fisk, bearbeiding av lokale bær/grønnsaker/poteter og baking av høy-hydrasjonsbakst er noen av stikkordene i vårt matkonsept som vi ønsker at du skal delta på.
Vi lager og leverer mest til ulike slag av catering oppdrag, men tar også på oss kokke-tjenester av og til som innebærer 3 retters serveringer, grilling, og buffeer ute hos kundene som vil gi deg mulighet til store variasjoner.
Hos oss er ingen dag lik og det vil kreves grunnleggende kokke-ferdigheter og stort engasjement for å lære mye mer, evne til selvstendig arbeid og tenking, effektiv og nøyaktig produksjonsevne (vi lager mest mat i stor målestokk) og evne til å omstille seg raskt til varierende oppgaver som også innebærer kjøring av mat til kunder rundt omkring i et av Norges mest naturskjønne område - Vesterålen!
Vi tilbyr
Vi tilbyr en mulighet til å utvikle seg godt faglig ved å jobbe med gode råvarer som skal bearbeides helt fra bunn av, mulighet til å delta i utviklingen av vår matstil, tariff-baserte lønnsforhold og mulighet til å bo i naturskjønne omgivelser for en kortere eller lengre periode.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
PREPP er et moderne cateringkonsept som kombinerer Vesterålens beste råvarer med eksotiske impulser og intense smaker fra nordnorsk natur. Vi leverer smakfull, kreativ og bærekraftig mat til selskaper, bedrifter og arrangementer -- alltid med fokus på kvalitet, kortreiste råvarer og ekte matglede.
Bak PREPP står en kokk med nesten 20 års erfaring fra restaurant, selskapslokaler, cafeer, kantiner og institusjoner. Etter mange år ved grytene ønsket han å skape en arbeidsplass i det flotte kystsamfunnet Myre -- et sted der vi både kan dyrke matgleden og støtte opp om lokal matproduksjon.
PREPP er mer enn mat -- det er et engasjement for norsk landbruk, for bærekraftige løsninger og for å bruke kreativiteten som drivkraft i samfunnsbygging. Vi ønsker å inspirere gjennom smak, lidenskap og ekte håndverk -- og vise hva nordnorsk mat virkelig kan være.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2f5ad68a-82c4-41c4-9b66-d3267751e876
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
2f5ad68a-82c4-41c4-9b66-d3267751e876