Restaurant RO i Moss søker kokker og servitører
Restaurant RO
Rosenvinges vei, 1523 Moss
Om jobben
- Stillingstittel
- Kokk, Servitør, Assisterende Kjøkkensjef
- Type ansettelse
- Fast, heltid 100%
- Arbeidsspråk
- Norsk eller engelsk
- Antall stillinger
- 5
- Arbeidssted
- Hjemmekontor ikke mulig
Søk på jobben
Søk senest søndag 25. januar
Moss, Norge
Restaurant RO søker kokker og servitører Vi trenger å forsterke våres team på populære Restaurant RO i MossRESTAURANT RO er en populær restaurant, lokalisert på høyda i Moss. Vi tilbyr et kreativt og dynamisk arbeidsmiljø med fokus på kvalitet, service og et godt arbeidsmiljø. Nå søker vi flere dyktige og engasjerte medarbeidere til vårt team.
Vi søker: Servitører 50% stillingSted: Moss, Norge
Stilling: Deltid tilgjengelig, med mulighet for mer etter ønske.
Lønn: Konkurransedyktig lønn
Oppstart: Kan diskuteres
Restaurant RO søker engasjerte servitører med en lidenskap for service og gode gjestopplevelser. Vi ser etter deg som trives i et profesjonelt miljø og har et ønske om å levere hyggelig service.Hva Vi Tilbyr:
- Et profesjonelt og dynamisk arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn
- Muligheter for utvikling og karrierevekst
- Et hyggelig og støttende team
Dine Arbeidsoppgaver:
- Sikre god service og en god gjestopplevelse
- Ta bestillinger og servere mat og drikke effektivt
- Holde restauranten ren og ryddig
- Arbeide godt under hektiske perioder
- Ta ansvor når det trengs
- Samarbeide tett med kjøkken- og barteamet for en sømløs service
Ønskede Kvalifikasjoner:
- Erfaring som servitør er en fordel, men ikke et krav. Servitører får opplæring fra start.
- Har gode kommunikasjonsevner på norsk og/eller engelsk og godt humør
- Er fleksible og serviceinnstilte
- Kan jobbe selvstendig og i team
- Har et øye for detaljer
- Er villig til å lære og utvikle seg innen fagfeltet
Sted: Moss, Norge
Stilling: Deltid tilgjengelig, med mulighet for mer etter ønske.
Lønn: Konkurransedyktig lønn
Oppstart: Kan diskuteres
Om stillingene
- Stillingsprosent: 50 - 100 %, etter avtale
- Arbeidstid: Fleksibel
- Vi ansetter fortløpende
Arbeidsoppgaver
- Tilberedning av mat i henhold til restaurantens meny og standard.
- Klargjøring av råvarer og arbeidsstasjoner før service
- Kvalitetssikre smak, tekstur og presentasjon
- Samarbeide tett med alle seksjoner under service
- Renhold og orden på kjøkken i henhold til IK-mat og HMS
Vi ser etter deg som:
- Har erfaring som kokk, eller sterk motivasjon for å lære
- Erfarenhet med napolitansk pizza
- Har høy grad av nøyaktighet og kvalitetsbevissthet
- Trives i et høyt tempo og tar ansvar under press
- Er fleksibel, strukturert og en lagspiller
- Snakker norsk og/eller engelsk
Vi tilbyr:
- En spennende og profesjonell arbeidsplass
- God arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn
- Mulighet for større stilling over tid
- Et inkluderende og faglig sterkt kjøkken team
- Fleksibel arbeidstid
- Tilpassede frynsegoder
Sted: Moss, Norge
Stilling: Heltid
Lønn: Konkurransedyktig lønn
Oppstart: Kan diskuteres
Om stillingen
- Stillingsprosent: 80 - 100 %
- Arbeidstid: Fleksibel
Arbeidsoppgaver
- Tilberedning av mat i henhold til restaurantens meny og standard.
- Organisere og sikre driften av kjøkkenet
- Opplæring av ansatte på kjøkken
- Meny utvikling og planlegging
- Klargjøring av råvarer og arbeidsstasjoner før service
- Kvalitetssikre smak, tekstur og presentasjon
- Samarbeide tett med alle seksjoner under service
- Renhold og orden på kjøkken i henhold til IK-mat og HMS
Vi ser etter deg som:
- Har erfaring som sous chef / kjøkkensjef med sterk motivasjon for faget,
- Erfarenhet med napolitansk pizza
- Har høy grad av nøyaktighet og kvalitetsbevissthet
- Trives i et høyt tempo og tar ansvar under press
- Er fleksibel og strukturert
- Snakker norsk og/eller engelsk
Vi tilbyr:
- En spennende og profesjonell arbeidsplass
- God arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn
- Et inkluderende og faglig sterkt kjøkken team
- Fleksibel arbeidstid
- Tilpassede frynsegoder
Om bedriften
Gastropublic Restaurants er et norsk selskap etablert av Sven Ola Nilsson og Stephen Hamilton, som sammen har omfattende erfaring fra restaurantbransjen. Selskapet har i flere år drivet flere spisesteder, inkludert Cantina Cortina og Nikay i Oslo, samt Restaurant Ro og Restaurant TAPAi Moss.
Sven Ola Nilsson, opprinnelig fra Stockholm, har en imponerende bakgrunn som kokk med erfaring fra Frankrike og flere kjente restauranter i Oslo, som Aqua og Bagatelle. Stephen Hamilton har tidligere vært soussjef på den tidligere Michelin-restauranten Oro i Oslo med Terje Næss og har også erfaring fra som kjøkkensjef på Refsnes Gods.
Sammen etablerte de Gastropublic AS, som fra 1. mai 2018 overtok driften av Restaurant Ro i Moss. I 2022 startet TAPA på Verket i Moss, og 2024 Kollektivet. i 2025 ble Alby Kafe på Jeløya en del av GastroPublic Restaurants.
Gastropublic Restaurants er dedikert til å tilby unike matopplevelser med høy kvalitet og en innbydende atmosfære, inspirert av internasjonale smaker og kulinariske tradisjoner.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2541ad51-5b59-4aab-9f1f-6da1e3d39670
- Sist endret
18. desember 2025
- Hentet fra
FINN
- Referanse
442015203
Lignende annonser
Servitør
Arbeidsgiver
Rotisseriet
Sted
Sandefjord
Arbeidsgiver
Pizzanini avd Tønsberg
Sted
Tønsberg, Tønsberg
Arbeidsgiver
Foodstore As
Sted
Moss