Kjøkkensjef
NOC AS
5531 Haugesund, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef til anleggshotell med turnus 14/14
Type ansettelse
Prosjekt, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
2
Søk på jobben
Søk snarest mulig
NOC forpleining opplever sterk vekst og nå rigger vi oss for veien videre. Har du erfaring som kjøkkensjef, så er det kanskje akkurat deg vi leter etter!
Vi er interessert i å komme i kontakt med deg som ønsker å jobbe 14/14 rotasjon som kjøkkensjef ved anleggshotell.Vår drift minner på mange måter om driften av et hotell. Vi sikrer god velferd, renhold og matservering for våre kunder.
NOC Forpleining er ansvarlig for den daglige driften av anleggsleirene som er satt opp i forbindelse med de ulike prosjektene, og kantinen driftes av oss.
Du brenner for å tilberede god mat og trives i serviceyrket.
Våre anleggshotell er pr. i dag lokalisert i Vestland, Rogaland og Agder. Vi startet med anleggshotell i Lyngdal og Sandnes i 2022. I 2023 startet vi opp på Bokn, Randaberg (Rogfast) og Fitjar. I 2024 åpnet vi anleggshotell i Samnanger (Yggdrasil-AkerBP) og Kvitsøy (Rogfast). I løpet av mai 2025 åpner vi ny camp i Valldalen, Røldal.
Nå rigger vi oss for videre vekst i 2025 og årene fremover - og søker etter motiverte og engasjerte kjøkkensjefer.
Dine arbeidsoppgaver som kjøkkensjef vil blant annet være:-
Ansvar for den daglige driften av anleggshotellet / kantinen
-
Overordnet ansvar for alle måltider
-
Oppfølging av kjøkkenpersonell
-
Ansvar for budsjett, innkjøp, lagerbeholdning og varetelling
-
Et godt arbeidsmiljø
-
Kjekke kollegaer med høy faglig kompetanse
-
Konkurransedyktige betingelser
-
Turnus: 14 dager på jobb og 14 dager fri
-
Gode muligheter for videreutvikling i et miljø med profesjonelle og dyktige kollegaer
-
Erfaring med kantine / matproduksjon
-
Erfaring med IK-Mat
-
Du er serviceinnstilt, selvstendig og tar ansvar
-
God på tradisjonell norsk husmannskost
Det er en fordel om du er bosatt i Vestland, Rogaland eller Agder.
Mange av våre gjester oppholder seg i anleggsleiren over lengre perioder og måltidene er en viktig faktor for trivsel og glede på jobb. Vi tilbyr våre kunder og gjester et bredt spekter av varme og kalde retter basert på sunne, smakfulle og næringsrike alternativer.
Normalt serverer vi frokost med smørelunsj, middag og ubetjent kveldsmåltid.
I de de to ukene du er på jobb, bor du på anleggshotellet.
Er du vår nye kjøkkensjef eller lurer du på om du er det? Send oss din CV og søknad i dag. Spørsmål pr. epost / telefon besvares hverdager mellom klokken 08.00 - 16.00 Alle søknadene vil bli behandlet fortløpende og aktuelle søkere vil bli kontaktet.Om bedriften
NOC har en offensiv satsing på forpleining til anleggsleirer og camps. Vårt mål er å være den foretrukne leverandøren av forpleiningstjenester i hele Norge. Typiske oppdrag er forpleiningstjenester i forbindelse med bygging av vei, jernbane, kraft eller industri.
Gjennom god mat og service sørger vi for at våre gjester har et godt sted å bo.
Vi er en del av konsernet med Insider Facility Solutions som har over 3000 ansatte i Norge.
Sektor
Privat
Nettsted