Kokk
Søstrene Storaas
I Jondalen, ikke langt fra Kongsberg i naturskjønne omgivelser ligger Søstrene Storaas hotell.
Hos oss arrangeres blant annet kurs- og konferanser for opptil 200 personer, bryllup, konfirmasjoner, dåp og jubileer.
Her kan du slappe av og pirre smaksløkene med smakfull mat fra vårt eget kjøkken i kombinasjon med lange fot- eller skiturer på fantastiske Blefjell
Til middag bruker vi norske råvarer og stykningsdeler fra hele dyret fra hode til hale.
For oss handler det om å ta vare på tradisjoner og vise respekt for bonden og dyrene. Det er også i de glemte stykningsdelene at smaksopplevelsene ofte ligger.
Naturen rundt oss gir oss gaver som brennesle, granskudd, bjørke-sevje, honning, og sopp som brukes ivrig i matlagingen hos oss.
Vi har vokst opp med hjemmelagd brød. Derfor bakes det brød i ulike former fra det tradisjonelle grove brødet til eksotisk nan brød.Søstrene Storaas er lidenskapelig opptatt av å gi gjestene det de selv arvet:
Hjemmebakt brød, familiens varme og personlige eventyr.
Vi søker nå etter en kokk som er opptatt av gode råvarer og gode opplevelser.
Arbeidsoppgaver
- Bruke naturen lokalt og dens råvarer
- Riktig behandling av råvarer, maskiner og redskap
- Tilberede mat til selskaper alene opp til 40 personer
- Varemottak til kjøkken, samt kontroll av priser, kvantitet, kvalitet og vekt ved mottak av varer
- Annet forefallende som er påkrevd på kjøkkenet
- Kunnskapsdeling og opplæring
- Være en god ambassadør for Storaas Gjestegaard
Ønskede kvalifikasjoner
- Fagbrev og minimum 2 års relevent erfaring
- God kjennskap til og erfaring med IK-mat og renhold
- Snakker skandinavisk og engelsk.
Personlige egenskaper
- Er selvstendig og kan jobbe like godt alene som i et team.
- Trives med å lage finere mat på gode/norske råvarer til brylluper, kurs og konferanse etc.
- Er utadvendt og liker å prate med kundene
- Kreativ og selvstendig
- Fleksibel og serviceinnstilt