Vil du drive med kreativ opplæring innan hotell og matfag?
OPPLÆRINGSKONTOR FOR HOTELL- OG MATFAG, SOGN OG FJORDANE
Førde, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Dagleg Leiar
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest søndag 22. desember
Styret i opplæringskontoret skal no tilsette ny dagleg leiar då noverande skal gå av med pensjon våren/sommaren 2025.
Arbeidsoppgåver:-
Følge lærlingar frå dei går ut av vidaregåande skule til dei skal gjennomføre fag-, sveine-, eller kompetanseprøve.
-
Rettleiing i samarbeid med lærebedrifter.
-
Planlegge og gjennomføre teoretiske og praktiske kurs
-
Rekruttering av lærlingar og lærebedrifter.
-
Rekruttering til faget i samarbeid med skule.
-
Tilrettelegge ekstra oppfølging av lærekandidatar.
-
Formidle ledige læreplasser til potensielle kandidatar.
-
Mellomledd mellom Fylkeskommunen og lærebedrift.
-
Behjelpeleg med lærlingkonkurransar.
-
Eitt relevant fagbrev / sveinebrev som opplæringskontoret tilbyr.
-
God formidlingsevne og gjerne erfaring innan både digital plattform og klassisk undervisningsmodell.
-
God økonomisk forståing
-
Trivast saman med ungdom og kan vere ein god, motiverande rollemodell.
-
Nettverksbygging i faget og bransjen, lokalt og nasjonalt med bedrifter og andre samarbeidsorgan.
-
Sjølvstendig i arbeidsdagen
-
Fridom til å strukturere og planlegge eigen arbeidskvardag.
-
Kontor saman med andre opplæringskontor i Førde.
-
Fleksibel arbeidstid.
-
Reise i Sogn, Sunnfjord og Nordfjord for å følge opp lærlingar.
-
Løn etter avtale i fast 100% stilling.
-
Arrangere studieturar og utveksling for lærlingar med samarbeidsskule i La Rochelle, Frankrike. (Erasmus+)
Stillinga inneber ein del reiseaktivitet.
Tilsetjing våren 2025.
Om bedriften
Opplæringskontoret er eigd og drivast av medlemsbedrifter i dei ulike bransjane innan hotell og matfag. Medlemsbedrifter tilbyr i dag: kokkefag, servitørfag, bakarfag, konditorfag, ernæringskokk, resepsjonsfag og reiselivsfaget. I tillegg kan OKHM teikne samarbeid for alle næringsmiddelfag.
Send søknad og relevant dokumentasjon til thomas.smaadal@hotmail.com
Aktuelle kandidatar vil bli kalla inn til intervju fortløpande, då gjerne på Teams i førsteomgong.
Styret og dagleg leiar ser fram til å høyre frå deg dersom du meinar du er riktig person til denne spennande rolla som skal skape framtidas fagarbeider innan mat og reiseliv i Sogn og Fjordane.
Sektor
Privat
Nettsted