Ryfylke Fjordhotel søker kjøkkensjef og kokk
Norwegian Experience søker en kreativ kjøkkensjef med passion for mat og eget yrke, som ønsker å bidra til å utvikle vårt matkonsept og merkevare - ta ansvar for kjøkken og mat med kvalitet i alle ledd. I teamet til vår nye kjøkkensjef trenger vi også en kokk med ambisjoner og yrkesstolthet.
Om du deler drømmen om å skape noe nytt og spennende er dette stillingen for deg!
Ryfylke Fjordhotel ligger på Sand i Suldal kommune i Ryfylke. Området er et av de vakreste naturområdene i Fjord-Norge, sentralt plassert mellom Preikestolen og Trolltunga. Hotellet har vært et familiedrevet hotell og består i dag av 64 rom (118 senger), restaurant inne og ute, bar med alle rettigheter, trivelige salonger og kurslokaler for opptil 200 personer.
Arbeidsoppgaver:
- Ansvar for drift av kjøkken
- Gjestebehandling, produksjonsplanlegging og varebestilling
- Drifte i henhold til lover, regler og forskrifter, som IK-mat og HMS
- Sikre service og leveranse
Ønskede kvalifikasjoner :
- Erfaring fra restaurant, hotell eller kantine
- God økonomiforståelse
- Kunnskap og lidenskap for kultur, mat og drikke
Personlige egenskaper:
- Samvittighetsfull og ærekjær i ditt arbeid
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
- Stiller høye krav til seg selv og de rundt deg
- Serviceminded
- Løsningsorientert
Er dette en stilling som kan passe for deg, da ber vi deg ihht GPDR, søke via søknadslink og ikke direkte på mail til NX. Ved spørsmål kan du kontakte vår leder for hotellvirksomheter Eyvind Flood på telefon 900 44 915.
Søknadene blir behandlet konfidensielt og fortløpende!
Om bedriften
Norwegian Experience AS er et norskeid reiselivs selskap med base i Stavanger. Det er et grûnder selskap som skal gjøre veien til ikoniske naturattraksjoner, spektakulære opplevelser og unik overnatting - enkel og sømløs. Konsernet består i dag av Preikestolen BaseCamp og Ryfylke Fjordhotel, guideselskapet Outdoorlife Norway og et tech-selskap.