Kjøkkensjef til Reenskaug Hotel og The Lobby
Vi søker en kreativ og faglig dyktig kjøkkensjef til å lede vårt kulinariske team ved Reenskaug Hotel.
Hva vi ser etter
- Relevant erfaring med å lede kjøkkenteam
- Solid bakgrunn fra ulike kjøkken
- Kreativ og evnen til å bringe nye ideer til bordet
- Nøyaktig og oppmerksom på detaljer i utvikling av oppskrifter og presentasjon.
- Erfaren med budsjettansvar og utarbeide kalkyler
- Snakker godt norsk eller skandinavisk språk, samt engelsk.
Arbeidsoppgaver
- Utvikle ulike menyer og konsepter, både for a la carte og selskapsmenyer med kreativ bruk av sesongbaserte og lokale råvarer.
- Innkjøp og kontroll av varelager
- IK-mat; opprettholde hygiene- og sikkerhetsstandarder i henhold til bransjens beste praksis.
- Personalansvar, herunder lede, motivere og utvikle ansatte. Sørge for at avdelingen holder jevn og høy standard.
Vi tilbyr
- En spennende mulighet til å bli med på Festningshotellenes utviklingsreise
- Variert arbeidshverdag
- Gode utviklingsmuligheter
- Stor frihet til å lede og utvikle eget team
- Godt kollegialt og faglig fellesskap med andre kjøkkensjefer i Festningshotellene
Om bedriften
Reenskaug Hotel ligger i hjertet av Drøbak, og er et historisk hotell med sjamrerende byhage og populære fasiliteter.
Hotellet har 28 rom, lokaler for selskap, kurs og konferanser, samt nyoppussede restaurantlokaler som hotellets naturlige midtpunkt hvor vi selvsagt har plassert resepsjonen.
Reenskaug har en rik historie som formidles gjestene gjennom deres opphold. På hotellet finnes spor av det rike kunstnermiljøet som er og har vært Drøbaks kjennemerke. Anton Thoresen har selv bidratt i dekoreringen av bygget, og Knut Hamsun skrev sin roman "Sværmere" mens han var innlosjert på hotellet en lengre periode i 1904.
Reenskaug Hotel er tilgjengelig med bussforbindelser fra Oslo, Ski og omegn