Kjøkkensjef med lidenskap for hjemmelaget mat
Honne Hotell og Konferansesenter
Biri, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk
Antall stillinger
1
Ønsker du å bli en del av teamet på Honne?
Vi søker en kjøkkensjef i 100% fast stilling med ansvar for den daglige driften av kjøkkenet. Stillingen innebærer variert arbeid, både operativt og administrativt, med hovedansvar for all matproduksjon og strategisk utvikling av matkonseptene. Du er ansvarlig for bemanning, opplæring av personalet, de kulinariske opplevelsene og å bidra til et godt arbeidsmiljø. Du vil delta i ukentlige driftsmøter for å sikre god leveranse
I denne rollen vil du være med på å videreutvikle Honne med fokus på konferanser, arrangementer og matopplevelser.
Arbeidsoppgaver
· Ledelse med tydelig retning og omtanke
· Personal- og bemanningsansvar, inkludert ansettelser og opplæring
· Motivere ansatte og samarbeide på tvers av avdelinger
· Økonomi- og resultatansvar for avdelingen
· Daglig drift av kjøkkenavdelingen og deltakelse i vaktliste
· Varebestillinger
· Kalkyler, varetelling og rapportering til direktør
· Sette opp menyer for konferanse og a la carte
Kvalifikasjoner:
· Erfaring fra tilsvarende rolle fra hotell eller større restaurant
· Kunnskap om IK-Mat eller HACCAP
· Demonstrert evne til å finne balansen mellom varekost og velsmakende mat
· God muntlig og skriftlig formidlingsevne på Norsk og Engelsk
· Fagbrev
Manglende formal kompetanse kan veies opp av erfaring fra bransjen.
Vi tilbyr:
· Spennende og utfordrende jobb
· Store utviklings og påvirkningsmuligheter
· 100 % fast stilling
· Lønn: Fra 45-60 000 kr per måned
· Bonusavtale
Lønnen i denne stillingen vil avhenge av erfaring og kvalifikasjoner.Om bedriften
Honne er en meget gammel gård, antagelig fra før vikingtiden. Navnet stammer fra Hønne og kommer av horn, hjørne som peker hen på formen på åsryggen syd for gården.
Honne Hotell ble solgt til Edge World og Odin Gruppen og de nye eierne har store planer om å investere mye i fasiliteter, konsepter og innhold de neste årene. Honne drives som et frittstående hotell, og er ikke medlem av noen hotellkjede, det gir store friheter, men også ansvar i å være synlig i markedet, og bygge opp egen merkevare og renommé.
En av investeringene som er ferdig er en større terrasse i forbindelse med spisesalen, her er det plass til 110 gjester og egen bar ute. I tillegg har vi akkurat åpnet Honne Gym i kjelleren på hotellet.
Sektor
Privat
Nettsted