Head chef/kjøkkensjef
Om stillingen
Som vår kjøkkensjef vil du ha det overordnede ansvaret av daglig drift og håndtering av kjøkkenet på X Meeting Point. Vi ser etter deg som er ambisiøs, har en sterk gjennomføringsevne, trives med et høyt tempo og strekker deg langt for å levere og ivareta fantastiske matopplevelser.
Du skal bidra med kunnskap, ambisjoner og engasjement for å gi våre gjester en minnerik opplevelse. Implementering og videreutvikling av konsepter blir en viktig del av det langsiktige arbeidet.
Kvalifikasjoner og egenskaper:
· Du har relevant bakgrunn og ledererfaring samt gode kunnskaper innen utvikling av menyer/konsepter og HACCP/IK-mat.
· Du planlegger strukturert og systematisk, samtidig som du er kreativ og innovativ.
· Du går foran som et godt eksempel, er positiv og løsningsorientert.
· Du har god forståelse for kostnadsstyring og kalkyler.
· Du behersker norsk eller engelsk flytende.
Vi har gleden av å tilby en spennende og utfordrende stilling med en variert hverdag.
Gode muligheter til å utvikle faglige ambisjoner
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Vennligst legg ved søknadsbrev og CV ved din søknad. Intervju avholdes fortløpende og tiltredelse etter avtale.
Om bedriften
X Meeting Point er et konferanse, messe og eventsenter som åpnet i august 2017. Vi er en del av Norlandia Hotel Group, med perfekt beliggenhet “midt i smørøyet” mellom Oslo og Gardermoen. Med enestående utearealer, et kompakt kurs- og konferansesenter, store event- og messehaller og toppmoderne fasiliteter og teknologi er X en sømløs arena som er skapt for skreddersydde opplevelser og spennende møtepunkter mellom mennesker. Vi skaper unike opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser. Vi samarbeider med Moxy Oslo X, Norges første Marriott hotell med 436 rom som ligger vegg i vegg.