Åpent Bakeri søker en dyktig kjøkkenhjelp til vårt kjøkken i vår avdeling, Åpent Bakeri Barcode
Åpent Bakeri Produksjon AS
Oslo, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk/kjøkkenhjelp
Type ansettelse
Fast, deltid
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest søndag 15. desember
Åpent Bakeri søker etter en dyktig, effektiv, fleksibel og matinteressert person, som har lyst til å bli en del av Åpent Bakeri sitt kjøkkenteam. Vi har et produksjonskjøkken som ligger i Sagveien hvor det produseres sandwicher og salater hver natt/morgen til alle våre utsalg, og vi har tre utestående kjøkken som ligger i våre utsalg i Barcode, på Paleet og på Tranen. Her lages det sandwicher, varm frokost og lunsj og andre lunsjretter hver dag. I vår meny er det alltid brødet og gode råvarer som står i fokus.
Arbeideidet vil hovedsakelig forgår i tidsrommet 08.00-16.00. Stillingen innebærer ansvar for å preppe, smøre sandwicher og lage juicer og annet fra vår meny, slik at bedriftens bakeriutsalg og eksterne kunder hver dag får ferske sandwicher og juicer av høy kvalitet.
*Om bedriften:*Åpent Bakeri bygger på ekte håndverk, kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang. I dag teller Åpent Bakeri to produksjonssteder og 15 utsalg.
Vi tilbyr: En spennende, deltidstilling som kjøkkenhjelp i et aktivt og godt etablert firma.
Arbeidsoppgaver:- Produsere sandwicher, juice, salater, varm mat og prepp til neste dag
- Følge opp gjeldene produksjonslister
- IK-mat og daglig renhold av arbeidsområder og utstyr i henhold til våre rutiner
- Holde orden på kjøl og råvarelager
- Følge meny og oppskrifter tilrettelagt vårt kjøkken.
- Erfaring fra kjøkken/katine er en fordel
- God evne til å kommunisere på engelsk
- Kvalitetsbevisst
- Arbeider strukturert og effektivt, både selvstendig og i team
- Fleksibel og detaljorientert
- Ryddig
- Inneha stor arbeidskapasitet
- Positiv til nattarbeid og helgejobbing
Om bedriften
Åpent Bakeri er et ekte håndverksbakeri som bygger på kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang. I dag teller Åpent Bakeri 18 utsalg i Oslo.
Sektor
Privat
Nettsted