Kokk/Kjøkkensjef til Gastropub - ansvarsfull, effektiv, ryddig og teamplayer
Vi søker kokk/kjøkkensjef til gastropub i Sætre Havn. Vi serverer både hverdagskost og typisk sommermat og har veldig gode tilbakemeldinger på maten. Vi ønsker å fortsette med dette og søker deg som har minimum 2 års erfaring, snakker godt norsk eller engelsk, er punktlig og ryddig, liker og jobbe i et team med servitører og de andre kokkene og yter det lille ekstra til både kollegaer og gjestene våre. Det kan være du også må takle rush som eneste kokk på vakt, men du er aldri alene! Viktigste for oss er at du har godt humør og takler stress. Våre servitører er sporty og hjelper til der det trengs! Hvis du i tillegg klarer å improvisere og er utpreget JA-menneske for både gjester og kollegaer, passer du hos oss. Fleksibilitet verdsettes høyt, da vi har varierende åpningstider og arrangerer festival hvert år. Arbeidstiden er normalt mellom 9-19 og helgejobbing til kl 20/21 må påregnes. En fordel om du har drevet noe selv eller vet hva som kreves for kostnadseffektivt kjøkkendrift. Du får ansvar for innkjøp og logistikk, utarbeidelse av nye menyer 3-4 ganger i året, samt overordnet ansvar for renhold og vaktlister på kjøkkenet. Vi har mange kultur- og livemusikk arrangementer, så vi ønsker deg som er sporty, med godt humør og god lagånd. Vi ønsker å høre fra deg!
Om bedriften
Gastropub med enkle småretter og bra utvalg på vin og øl. Lokalt treffsted med mange arrangement innen musikk og kulturliv og kjente artister. Stor uteservering med mulighet for mat og duggfriskt drikke utendørs i solen. Flott beliggenhet med torget på fremsiden, Sætre Marina og bystranda et steinkast unna.