Kokk til á la carte-restaurant
Hotell Utsikten Geiranger søker kokk til sesongjobb i Geiranger.
Vi har åpen á la carte-restaurant sju dager i veka i høgsesong. I tillegg har vi lunchservering i vårt lobby-område og på uteterrassen. Vi søker kokk med interesse og kunnskap kring lokalmat og norske mattradisjoner. Vi ser etter nokon med kreative evner som kan vidareføre og utvikle eit konsept der atmosfære og kvalitet er viktige element. Våre gjester er i hovedsak hotellgjester, og vi freistar gi dei den beste totalopplevinga vi kan.
Jobbdagen vil i hovudsak bestå i å drifte á la carte-restaurant på ettermiddags- og kveldstid. Vi har åpen restaurant til lunchservering i vår lobby og på uteterrasser. Restauranten er åpen for middagsservering frå 1800-2200. Vi har eigen frukostkokk.
Vi har ca 30-50 gjester i restauranten kvar kveld. Nokre kvelder vil du jobbe åleine, andre kvelder vil du jobbe i lag med ein kokk til. Vi ser derfor etter ein person som både kan vere sjølvstendig og å jobbe i team.
Om bedriften
Hotell Utsikten er ein del av Classic Norway Hotels og ligg med fantastisk utsikt over Geirangerfjorden. Hotellet er i 2019 åpent frå 01.mai til 01.oktober. Vi har 29 rom, á la carte-restaurant med plass til 60 personer, lobbybar med servering av kaffi, lunch og drikkevarer samt uteservering med barmeny.