Engasjert Kokk
Vi søker deg som trives på kjøkkenet, har lidenskap og er glad i mat. Er du i tillegg kreativ og lager mat i høy kvalitet? Da kan det være deg vi søker etter.
Arbeidsoppgaver
- Lage varm og kald mat
- Holde orden på kjøkkenet
Ønskede kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk, relevant erfaring kan kompensere
- Kunnskap om IK-mat
- Kunnskap om allergener
- Interesse for kokkefaget
Personlige egenskaper
- Gode norsk- og/eller engelskkunnskaper
- Kvalitetsbevisst
- Gode samarbeidsevner
- Godt humør
- Selvstendig og strukturert
Vi tilbyr
- Varierte arbeidsoppgaver
- God opplæring og oppfølging
- Pensjonsordning og konkurransedyktig lønn
- Arbeidsklær
- Et aktivt og godt arbeidsmiljø
Er du interessert? Da er du velkommen til å søke på stillingen.
Om bedriften
Mat, historie og den ekte opplevelsen.
Byrkjedalstunet er et hotell hvor maten, historien og den jordnære, ekte opplevelsen står i sentrum. Restauranten vår serverer alt fra tradisjonsrik bondekost til de flotteste selskapsretter, tilberedt av lokale råvarer fra skog, fjell og fjord. Nystekte lapper, saftig Herefordbiff fra kjøttfe som har beitet nede i dalen, våre populære Annas kjøttkaker, aure, rømmegrøt eller andre retter fra menyen. Bakeriet på Byrkjedalstunet tilbyr bakervarer tuftet på gamle lokale oppskrifter, stekt i vår vedfyrte ovn. Byrkjedalstunet hotell er omringet av Rogalands flotteste natur. Vi er kjent for god, tradisjonell norsk mat. I 1999 ble restauranten vår kåret til årets spisested langs veien og regions vinnere av årets Ganefart i 2008.