Jose's Taco & Quesadilla bar søker etter kokk deltid/helg
Vi søker kokk i 40% stilling- fredag, lørdag og søndag. Mulighet for mer timer i ukedager etterhvert.
Hva vi ser etter
- Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- Ryddig og effektiv
- Engasjert og har et godt humør
- Lidenskap for matlagning
- Strukturert og trives med et høyt arbeidstempo
- Kan jobbe selvstending og alene på kjøkken, men også godt sammen med andre
- Kan snakke engelsk og helst noe norsk
- God råvare kunnskap
- Kunnskap om IK-mat og Mattilsynet
- Må ikke ha mye erfaring, men et ønske om å lære
Arbeidsoppgaver
- Produsere mat fra det meksikanske kjøkkenet
- God opplæring
- Behandling av råvarer
- Bistå dine kollegaer med å skape gode matopplevelser for våre gjester
- Jobbe som servitør når det trengs
Vi tilbyr
- Godt og spennende arbeidsmiljø
- Konkurransedyktige betingelser
- En spennende arbeidsplass med muligheter for utvikling og kreativitet.
- Varierte arbeidsoppgaver
- Hyggelige kollegaer
- Mulighet for faglig og personlig utvikling.
- Muligheter for fast ansettelse
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Vi holder til i Markveien på Grünerløkka og her hos Jose's har vi et meksikansk konsept hvor vi serverer quesadillas, tacos, burritos, nachos og salater med mer, sammen med et stort utvalg av øl, vin og mineralvann, som Coca-Cola, Sprite og Jarritos.
Maten er enkel med IKKE for mye "dill dall", men som den skal være. Hovedkokk og eier, Jose Standal Ambriz, har laget denne meksikanske menyen basert på hva han har lært fra sine hjemland, Mexico og USA. Jose ble født i Mexico og vokste opp i Los Angeles, California fra han var 12 år gammel og har alltid vært interessert i meksikansk mat og har lært alt det grunnleggende av sin mor og bestemor.