Kokk og kjøkkenassistent/Chef and kitchen assistant
Brygge 66 Grader Nord er en restaurant og bar på Nesna, Nordland.
Restauranten åpnet i februar 2020.
Brygge 66 ligger nydelig til ved marinaen på Nesna. Like ved passerer Hurtigruten og ferger som tar turister og lokale ut til de vakre øyene på Helgelandskysten. Særlig sommerstid er det stor aktivitet og massevis av turister som tar turen innom stedet.
Antall ansatte: 10-12
Jobbbeskrivelse
Vi leter etter en ekstra kokk og kjøkkenassistent til fulltidsjobb i den travle sommersesongen fra midten av juni til midten av august. Det kan bli muligheter for videre jobb gjennom høsten og vinteren, etter nærmere avtale.
Kontroll på varelager
Prepping/mise en place
A la carte-servering
God hygiene og kjøkkenrutiner
Høyt servicenivå
God økonomisk forståelse
Ferdigheter
For stillingen som kokk:
* Relevant utdanning og arbeidserfaring. I noen tilfeller kan lang relevant arbeidserfaring være nok.
For stillingen som kjøkkenassistent:
* Du må være fleksibel, lett å lære opp og ha stå på-vilje, med forkjærlighet for matlaging. Relevant arbeidserfaring er et stort pluss.
For begge stillingene:
* Engasjert
* Beherske nordisk språk, og/eller gode engelske språkkunnskaper.
* Hardtarbeidende, systematisk og pålitelig.
* Kunne beherske travle arbeidsdager og tidvis stressende situasjoner.
Jobbtider
Restauranten er åpen 7 dager i uka på sommeren. Roterende turnus, men mest ettermiddag/kveld.
Startdato: Så raskt som mulig, og senest 25.juni. Jobb frem til ca midten av august
Lønn: Tariffbasert, etter nærmere avtale.
Annen informasjon : Mulighet for boplass gjennom bedriften
Søknad
Siste søknadsdato 20.juni
Hvor søker du Mail med CV til post@brygge66.no
Kontaktperson Vegar Bergli
Epost post@brygge66.no
.............................................................................................................................................................................
ENG:
Brygge 66 Grader Nord is an restaurant and bar in Nesna, Nordland, Norway.
The restaurant is beautifully located close to the marina and ocean in Nesna. In the summer time, a lot of tourist is passing by as we are located close to the dock where Hurtigruten (cruise ship) and ferries are taking locals and tourist to some of the very popular islands in the gorgeous Helgeland area.
Number of employees: 10-12
Job description
We are searching for a chef and a kitchen assistant for full time job in the busy summer season from mid june to mid august. There may be possibilies to continue work for the autumn and winter.
Stock control
Prepping/mise en place
A la carte-menu-serving
Good hygiene
High level of service
Ensure of economic profitability
Skills:
Education, work experience, language, certificate etc. For the position as chef:
* Chef education and relevant work experience. In some cases, long relevant work experience can be enough.
For the position as kitchen assistant:
* You need to be a fast learner, hard worker and with passion for food. Relevant working experience is a plus.
Both positions:
* Passion for food and cooking
* Nordic language and/or good english skills.
* Hard working, systematic and reliable
* Able to handle stressfull situations and busy days
Working hours and place of work
Restaurant will be open 7 days a week.
Rotating work schedule but mostly afternoon/evening.
Start date: As soon as possible, and at latest 25.june
Salary: Tarif-based, after agreement
Other information
Possibility for accomodation through the company
Application
Last date of application 20.june
How to apply? Mail with CV to post@brygge66.no
Contact person/ telephone number Vegar Bergli
E-mail post@brygge66.no