RESTAURANT 1877 SØKER ETTER SERVITØRER PÅ DELTID
Vi opplever en enorm etterspørsel, og spesielt travelt er det i helgene. Derfor har vi behov for flere servitører, både heltid og deltid. Vi har høye krav til våre ansatte, og du må beherske skandinavisk språk. Vi ønsker å ansette mennesker som er engasjerte, kunnskapsrike og sultne på å lære mer om vår spennende bransje.
Vi lover gode lønnsbetingelser, inkluderende arbeidsmiljø og muligheter for personlig og faglig utvikling.
"Velkommen hjem til oss" pleier vi å si når vi ønsker våre gjester velkommen. Et måltid på Restaurant 1877 er tilberedt med kjærlighet og kunnskap. Som servitør hos 1877 må du kunne formidle historien bak maten som serveres, det gjesten får i glasset og personlighetene som "gjemmer seg" bak råvarer og produksjon. Som en del av vårt team er det også ønskelig med følgende kvalifikasjoner:
• Relevant erfaring (gjerne fra fine dining)
• Genuin interesse for mat og drikke
• Positiv og utadvendt holdning
• Evne til å håndtere å jobbe under press, både individuelt og sammen med andre
• Må beherske skandinavisk språk, norsk er foretrukket
• Tiltredelse snarest
Vi ser frem til å få ønske nye ansatte velkommen som en del av gjengen på 1877!
Søknad og cv sendes per mail til christina@restaurant1877.no
Om bedriften
Et måltid på Restaurant 1877 er tilberedt med kjærlighet og kunnskap. Våre menyer er bygget på sesongens beste råvarer og kokkenes nære forhold til lokale leverandører. Videre har vi stort fokus på norsk matkultur, og vi lar oss da særlig inspirere av det vestlandske jordbruket. Bergen er kjent for kraftige væromslag og fuktig klima, og sesongsvingningene lokker frem mange spennende smaker og råvarer. Å oppleve både vår, sommer, høst og vinter på en og samme dag er ikke uvanlig her i Bergen. En utfordring synes mange -- på vårt kjøkken lokker det frem kreativitet, inspirasjon og mangfold.
Det er viktig for oss at hver rett gjenspeiler gode opplevelser og har en helt egen historie.