Restaurantsjef til Huset
Stillingsannonsen er inaktiv.Huset
Postboks 538, 9171 Longyearbyen
Er du engasjert, kreativ, samarbeidsorientert og har høye ambisjoner og krav til kvalitet? Vi ser etter en sulten og dyktig person til å lede og videreutvikle vårt serviceteam i unike arktiske omgivelser.
Om stillingen
Som restaurantsjef har du det overordnede ansvaret for å kvalitetssikre Husets service. Du har gode lederegenskaper, kommunikasjonsevner, solid kjennskap til mat og vin og har evnen til å lede restaurantteamet gjennom god oppfølging og motivasjon. Sammen med bedriftens lederteam bidrar du til videreutvikling av bedriftens merkevare og konsept gjennom økonomistyring, konseptdisiplin, daglig drift og personalledelse.
Arbeidsoppgaver
- Overordnet ansvar av daglig drift og håndtering av service
- Implementering og videreutvikling av Husets konsepter
- Hovedansvar for Husets vinkjeller i tett samarbeid med kjellermester
- Personalansvar -- ansettelser, opplæring og oppfølging, vaktlister og timekontroll
- Kalkyle- og kostnadskontroll, samt varebestilling og svinnkontroll
- Rapporterer til avdelingsleder på Huset
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Engasjert, organisert, kvalitetsbevisst og løsningsorientert
- Erfaring fra tilsvarende stilling innen restaurantdrift
- Må beherske et skandinavisk språk og engelsk, muntlig og skriftlig
- Genuint interessert i mat og drikke, med høy kompetanse på drikke, spesielt vin. Fordel med utdanning som sommelier, men ikke et krav
- Dokumentasjon på avlagt skjenkeprøve
- Førerkort klasse B
Vi tilbyr
- En morsom, varierende og spennende arbeidsdag
- Utviklende og trygt miljø
- Muligheter til å utvikle faglige ambisjoner
- Fastlønn etter relevante kvalifikasjoner og avtale
- Sjansen til å oppleve unik natur, jakt og fangst i arktiske forhold
- Personalrabatter på våre aktiviteter, bespisning, hoteller og butikker
- Vi er behjelpelig med å finne bolig
- Gunstig skattenivå. Skatt og folketrygdavgift på Svalbard utgjør for tiden 16,2 %
Om Huset Svalbard
Vårt konsept baserer seg på høy kvalitet av mat og drikke. Menyen i Huset Restaurant er preget av nordiske teknikker og smakskombinasjoner, med fokus på lokale og arktiske råvarer. Restauranten samarbeider kontinuerlig med lokale jegere, fangstmenn og fiskere for å kunne tilby lokale råvarer som sel, svalbardrein og svalbardrype. Huset Bistro serverer retter som følger sesongene med røtter i tradisjonell nordisk kost. Vår rikholdige vinkjeller huserer over 1000 titler og vinkartet har siden 2006 hatt utmerkelsen Best of Awards Excellence fra Wine Spectator. Vi er stolt medlem av organisasjonen De historiske hotel og spisesteder, et kvalitetsstempel der Norges mest sjarmerende hotell og restauranter er representert.
Om arbeidsgiveren
Arbeidsgiver
Huset
Adresse
Vei 300, 9171 Longyearbyen
Hjemmeside
Facebook
Vårt konsept baserer seg på høy kvalitet av mat og drikke. Menyen i Huset Restaurant er preget av nordiske teknikker og smakskombinasjoner, med fokus på lokale og arktiske råvarer. Restauranten samarbeider kontinuerlig med lokale jegere, fangstmenn og fiskere for å kunne tilby lokale råvarer som sel, svalbardrein og svalbardrype. Huset Bistro serverer retter som følger sesongene med røtter i tradisjonell nordisk kost. Vår rikholdige vinkjeller huserer over 1000 titler og vinkartet har siden 2006 hatt utmerkelsen Best of Awards Excellence fra Wine Spectator. Vi er stolt medlem av organisasjonen De historiske hotel og spisesteder, et kvalitetsstempel der Norges mest sjarmerende hotell og restauranter er representert.
Huset er en del av Svalbard Adventures AS som er en totalleverandør av overnatting, bespisning og aktiviteter.
Om stillingen
Stillingstittel
Restaurantsjef
Antall stillinger
1
Oppstart
Etter avtale
Ansettelsesform
Fast
Heltid/deltid
Heltid
Sektor
Ikke oppgitt
Arbeidsdager
Ukedager, Lørdag, Søndag
Arbeidstid
Kveld, Dagtid
Arbeidstidsordning
Turnus
Sist endret: 31. oktober 2021
Hentet fra: Stillingsregistrering
Referanse: aadc45ea-5a53-4d59-9bef-6c290008a059
Stillingsnummer: 1738902