Seniorrådgiver/rådgiver innen forskningsadministrasjon
Universitetet i Oslo
Moltke Moes vei 35, 0851 Oslo
Om jobben
Stillingstittel
Seniorrådgiver/rådgiver innen forskningsadministrasjon
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest søndag 12. januar
Om stillingen
Vi har nå en ledig stilling som seniorrådgiver/rådgiver innen forskningsadministrasjon ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning.
Vi søker en engasjert og dyktig medarbeider til å styrke vår avdeling for forskning og formidling. Den ideelle kandidaten vil spille en nøkkelrolle i å støtte og veilede våre forskere.
Stillingen er en del av administrasjonen ved instituttet og rapporterer til kontorsjef. Forskningsadministrasjonen består i dag av 5 stillinger som har administrative arbeidsoppgaver innen forskningsadministrasjon, forskerutdanning, kommunikasjon, innovasjon og formidling.
Arbeidsoppgavene i denne stillingen vil være
- Prosjektutvikling og utforming av søknader og budsjett i tett samarbeid med prosjektleder og prosjektøkonom
- Prosjektoppfølging (rapportering, kontrakter og dokumentasjonskrav fra NFR, EU og andre finansiører)
- Strategi- og policyutvikling knyttet til eksternfinansiering og forskningsadministrasjon i samarbeid med ledelsen og forskningsavdelingen ved fakultetet. Gi veiledning i datahåndtering (GDPR) og personvern
- Bistå med nettsider og formidling
- Arrangere konferanser og seminarer
- Andre oppgaver kan bli lagt til stillingen.
Det er en forutsetning at den som blir ansatt holder seg faglig oppdatert og bidrar til utviklingen av feltet. Du vil få tilgang til et bredt kompetansetilbud innen forskerstøtte gjennom UiO, NFR og NARMA.
Hvilken kompetanse må du ha?
- Relevant utdanning fra universitet eller høgskole. For ansettelse som seniorrådgiver kreves utdanning minimum tilsvarende masternivå. For ansettelse som rådgiver kreves minimum bachelornivå. Relevant realkompetanse kan for begge stillingsnivåer kompensere for utdanningskravene.
- Relevant erfaring fra forskningsadministrasjon
- Erfaring med prosjektsøknader til Forskningsrådet og/eller EU
- Erfaring med administrasjon og drift av prosjekter med ekstern finansiering
- God kjennskap til budsjettering
- God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk
Hva ser vi etter hos deg?
For å trives hos oss og i stillingen mener vi at enkelte egenskaper og evner er viktig, og vi vil vektlegge disse i vurdering av aktuelle kandidater. Vi søker deg som:
- Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- Interesse for skoleforskning
- Har evne til å håndtere mange og ulike oppgaver i et hektisk miljø
- Tar ansvar og kan jobbe selvstendig, systematisk og effektivt
- Kan vise engasjement og initiativ, og har evne til å motivere forskere
- Har god digital kompetanse
- Bidrar til et godt arbeidsmiljø
Hvorfor skal du velge oss?
I tillegg til å jobbe i en stor og viktig kunnskapsorganisasjon får du blant annet:
- Spennende arbeidsoppgaver i et hyggelig og dynamisk arbeidsmiljø med svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling
- Fleksitid, og sommertid mellom mai og september
- Mulighet for inntil 1,5 time i uken med trening i arbeidstiden
- Medlemskap i Statens Pensjonskasse - en av Norges beste pensjonsordninger med mulighet for å søke om boliglån med gunstige betingelser
- Andre ansattgoder som eksempelvis barnehager, bedriftsidrettslag og kunstklubb
- Lønn som seniorrådgiver, stillingskode 1364, innenfor et lønnsspenn fra kr 692 400 til kr 796 000, avhengig av din kompetanse og erfaring. Fra lønnen trekkes 2 prosent i lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
- Lønn som rådgiver, stillingskode 1434, innenfor et lønnsspenn fra kr 635 400 til kr 708 000, avhengig av din kompetanse og erfaring. Fra lønnen trekkes 2 prosent i lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Inkluderende arbeidsliv og mangfold ved UiO
Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.
Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi invitere minst én søker i hver av
disse gruppene til intervju.
Vi håper at du søker på stillingen hos oss.
Vi ber om at du legger ved følgende i søknaden din
- Søknadsbrev der du tydelig får frem motivasjonen din for å jobbe hos oss
- CV
- Kopi av vitnemål og attester
- Navn og kontaktinformasjon på 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)
Merk: Vi oppfordrer deg til å bruke fritekstfeltet når du fyller ut CV’en din i Jobbnorge, med en kort oppsummering av hvilke oppgaver og erfaring du har fra tidligere arbeidsforhold. Det hjelper oss i å få et så godt bilde av deg og kvalifikasjonene dine som mulig.
Når du søker på stillingen, ber vi deg hente utdanningsresultatene dine fra Vitnemålsportalen.no. Om utdanningsresultatene dine ikke er tilgjengelige via Vitnemålsportalen, ber vi deg laste opp kopier av vitnemålene eller karakterutskriftene dine. All dokumentasjon må være på engelsk eller et skandinavisk språk.
Generell informasjon
Aktuelle søkerne vil bli invitert til intervju.
Søkerlister kan bli offentliggjort ihht. Offentleglova § 25 andre ledd. Når du søker jobb hos oss vil navnet ditt stå på den offentlige søkerlisten.
Det er mulig å be om å bli unntatt denne listen. Du må begrunne hvorfor du ønsker unntak fra offentliggjøring og vi tar deretter stilling til om vi kan innvilge ønsket ditt. Kan vi ikke det vil du høre fra oss.
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS) er ett av tre institutter ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet, som i tillegg har et permanent senter. ILS er Norges ledende miljø innen fagdidaktikk, utdanningsledelse og praksisrelevant skoleforskning.
Ved instituttet ligger også EKVA (Enhet for Kvantitative Utdanningsanalyser), fire fakultære forskergrupper (COSER, LEA, SISCO og TEPEC) og FIKS (forskning, innovasjon og kompetanseutvikling i skolen). I tillegg utgjør flere av instituttets ansatte en viktig del av forskergruppen CLEG som i dag ledes fra Institutt for pedagogikk. Instituttet har ca. 300 studenter i praktisk-pedagogisk utdanning og forvalter UiOs femårige lektorprogram som tar opp ca. 300 studenter hvert år. Ca. 200 studenter følger instituttets masterprogram i utdanningsledelse. ILS har ca. 45 administrative og 100 vitenskapelige ansatte.
Sektor
Offentlig
Nettsted