A La Carte Kokk
Vi er på utkikk etter en dyktig, lideskapelig og erfaren à la carte kokk som tar ansvar for at all mat som serveres er av høyeste kvalitet og tilfredsstiller våre gjesters stadig økende forventninger.
Du må ha fagbrev og relevant god erfaring fra à la carte kjøkken. Jobben krever, i tillegg til at du er blid og utadvendt, har gode samarbeidsevner samt evne til å jobbe raskt, selvstendig og systematisk under press. Du har god forståelse for kjøkkenøkonomi, råvarer og viktigheten av å til enhver tid ha full kontroll på kjøkkenet.
Sjøloftet har normalt 3-4 a la carte kokker på heltid samt to-tre ekstra i sommersessongen.
Vi kan tilby hyggelig arbeidsmiljø og gode lønnsbetingelser. Spennende muligheter for den rette kandidaten. Kjøkkenet og restauranten ble totalrenovert og utvidet i 2017.
Vi har også en ledig stilling for sommersesongen 2020.
Søknaden sendes pr. mail til kristian@sjoloftet.com. Merkes «Kokk heltid, Sjøloftet»
Legg ved CV med referanser, bilde av deg selv og attester. Beskriv dine styrker og svakheter på kjøkkenet – hva slags fagkunnskaper har, og hva vi kan forvente. Del gjerne bilder av retter du har laget som best representerer din kunnskap og finesse.
Om bedriften
Sjøloftet åpnet i 1983 og holder til i hyggelige omgivelser ved Breviks flotte havnebasseng. Restauranthuset Sjøloftet består i dag av Restaurant Sjøloftet med uteserveringene Lektern og Lektern Lounge, selskapslokalet Verftet og Stålpressa Øl & Vinstue. Vi har også egen gjestehavn med servicebygg, kiosk/ isbar og hotellrom. Sjøloftet er eid og ledet av samme familie i 37 år.
Vårt mål er å være et førstevalg i Grenlandsområdet for gjester som er ute etter topp service samt gode mat- og drikkeopplevelser. Vi har et internasjonalt kjøkken med hovedvekt på fisk, skalldyr og kjøtt i tillegg til smakfulle pastaretter og vår originale pizza fra eget bakeri. Sjøloftet har fire biler for catering til husstander og bedrifter.