Kjøkkensjef
COMFORT HOTEL UNION BRYGGE - KJØKKENSJEF
Comfort Hotel® er en hotellkjede der vi gir våre gjester det de trenger, og skipper det unødige. På Comfort Hotel Union Brygge har vi med alt som er viktig for oss; miljøfokus, perfekt beliggenhet, sosiale rom å trives i. Alt til en beskjeden prislapp.
Hotellet er skapt for å være en sosial møteplass, med plass til mer enn å bare bo. Her vil vi samle entreprenører, startups, frilansere, gjester og locals.
Hotellet ligger et steinkast fra Union Scene , og har 140 hotellrom, 3 møterom , gym, fantastisk lobby som er skapt for store events, og ikke minst vår restaurang som serverer frokost, lunsj, brunch og middag till grupper. Vi har en Barception - hotellets hub der gjestene kan sjekke inn, henge i baren og kjøpe godsaker fra vår fantastiske Comfort Deli. I Hotellets bakgård skal magi skapes med events om sommeren - her blir du en nøkkelperson.
Som Kjøkkensjef på Comfort Hotel Union Brygge har du fullt ansvar for all tillaging av mat og servering til konferanser, middager, events, frukost og ikke minst personalansvar for egen avdeling. Det forventes at du selv er delaktig i driften, og koordinerer og samarbeider med andre avdelinger ved behov.
Med et øye for detaljer, et hjerte som slår for miljøet og et interesse for smak er du med og setter standarden for hotellets resultater. Du er en gledesspreder med en smittsom latter. Vi vil også at din energi skal smitte over på både gjester og andre ansatte. Du har en avslappet stil, men er samtidig profesjonell & fleksibel samt liker travle dager.
Du er pålitelig og tar fullt ansvar for å nå mål og resultater.
Ansvarlig for:
- Stillingen innebærer drifts- og personalansvar for vårt kjøkken og restaurang inkludert frokost, lunsj, middag, Comfort Deli og events
- Coache og inspirere ditt team til å levere den beste opplevelsen til våre gjester
- Kalkyler, prising og beregning av varekost
- Ta fram menyer
- Oppfølging og rutiner rundt IK mat
- Kundekontakt
- Følge opp grupper og sellskaper
- Utvikle matkonsept som følger Comforts Brand
- Planlegging av bemanning mot aktiviteter på hotellet
- Gjøre nødvendige bestillinger for avdelingen
- Daglig ledelse av alle matproduserende områder
- Ansvarlig for varetelling
- Stillingen er i drift minimum 80%
- Tett samarbeid med de andre driftsavdelingene
- Stillingen innebærer skiftarbeid
- Stillingen rapporterer til General Manager.
Du må ha kunnskap i norsk (eller skandinaviskt språk), engelsk og kjøkkenarbeid.
Føler du dette er en perfekt match? I såfall synes vi at du skal sende til søknad via workbusterlinken. Send mail til sara.jensen@choice.nohvis du har spørsmål kring stillingen.
Søknadsfrist: 06.02.21. Søknader vil vurderes fortløpende.
Tiltredelse: Snarest
Om bedriften
We’re Comfort Hotel® -- a hotel chain that promise to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We aim to be easy & likeable. As in easy on the wallet, with easy access and last but definitely not least -- easy on the planet.